Hvilken stavmikser bør jeg velge?

Testvinner – Stavmikser
 • OBH Nordica InfinyForce Pro – BEST I TEST STAVMIKSER.
 • Bamix Swissline M200 – BESTE PREMIUMVALG.
 • OBH Nordica Super Mix Pro – BESTE BILLIGE STAVMIKSER.
 • Philips Viva Collection ProMix-stavmikser HR2652/90.
 • Braun MultiQuick 9.
 • WMF Kult X Edition.
 • KitchenAid Artisan 5KHB2571.
 • Bamix Mono M140.

Kan man bruke stavmikser som blender?

En stavmikser kan både kutte, mose og blende, og er derfor et praktisk redskap uansett om du skal lage suppe, puré, mos eller finhakke nøtter og urter.

Hvilken bamix er best?

Best for prisen

Alle ekspertene er imponerte over Bamix Mono og gir derfor modellen utelukkende topplasseringer i de respektive testene. Bamix Mono er en av de enklere stavmikserne fra Bamix. Dette reflekteres også i designet da Bamix Mono er strømlinjeformet uten mange avbrytelser i designet.

Hvilken stavmikser bør jeg velge? – Related Questions

Kan man bruke stavmikser i kjele?

Hvordan bruke stavmikser i kjele? Kjør stavmikseren rett oppi kasserollen med grønnsaker, krydder og alt som skal i, og vips er suppen klar. Kjapt, lettvint og du slipper å skitne til en stor blender.

Kan man piske eggehvite med stavmikser?

Piske eggehvite og eggedosis

Har du prøvd å piske eggedosis eller eggehviter for hånd, vet du at det krever både en kraftig arm og en god dose tålmodighet. Mange tror de må ha en kjøkkenmaskin eller en håndmikser for å slippe den manuelle jobben, men har du en stavmikser med visp fungerer dette supert!

Hvordan vaske stavmikser?

Hvordan vaske blender og stavmikser?
 1. Fyll blenderen eller stavmikser-beholderen halvfull med varmt vann.
 2. Tilsett Zalo – husk at en dråpe er nok.
 3. Ta på lokk og kjør blenderen i 15-20 sekunder.
 4. Stavmikseren kan du la holde på litt lenger.
 5. Skyll under springen med varmt vann.

Kan man bruke stavmikser istedenfor foodprosessor?

Stavmikseren passer perfekt for å lage puré av myke frukter, supper av kokte grønnsaker, eller å lage pesto og andre sauser.

Kan man piske krem i en blender?

Visste du at forresten at

du kan piske krem i blenderen på 45 sekunder? Hell i 0,5 liter kald kremfløte, kjør blenderen på 3 i 30 sekunder – trykk på «Stop». Tilsett 50 gram melis, sett hastigheten på 4 og kjør i 15 sekunder. Finito!

Hva er forskjellen på foodprosessor og kjøkkenmaskin?

Foodprosessor

FOOD PROSESSOR: Litt enklere versjon av kjøkkenmaskinen, men for mange er det mer enn nok. Dette er form for kjøkkenmaskin, men med mindre kapasitet og motorkraft. Den kan hakke, rive, mose, knuse og skjære, i mindre mengder enn kjøkkenmaskinen.

Er foodprosessor og blender det samme?

En foodprosessor er en type kjøkkenapparat som kan brukes til å blant annet male, snitte, hakke og mose forskjellige typer mat. Enhetene har en relativt kraftig motor, og er noe større enn lignende produkter som blender eller mikser.

Kan man bruke vanlig kjele på induksjon?

Det er enkelt å sjekke om en gryte eller en panne er tilpasset induksjon. Hold en magnet ut foran bunnen av gryten eller pannen – er det tiltrekningskraft mellom bunnen og magneten, kan du bruke utstyret på induksjonstoppen.

Kan man bruke jernpanne på induksjon?

Alle varmekilder fungerer til jernpanner – inklusiv induksjon og ovn. Start med en moderat temperatur når du bruker en jernpanne. Jernpanner blir raskt varme og holder temperaturen så lenge de er på platen.

Hvordan rengjøre kjele?

Slik gjør du det
 1. Kok opp en stor kopp med eddik og vann. 50% av hver. La det koke i noen minutter.
 2. Ta gryten av platen og hell oppi et par spiseskjeer natron. La blandingen virke et par minutter.
 3. Hell blandingen i gryten og bruk en skrubb til å fjerne restene.

Kan mat stå i jerngryte?

Jern fra gryten går over i maten slik at du får i deg jern fra maten slik du tidligere også fikk fra brunost kokt i jerngryter. Jo mer syrlig matretten er (pH<7), dess mer jern frigjøres fra gryta og går over i matretten. Tomatsaus er et godt eksempel, i pastasaus, tomatsuppe, pizzafyll osv.

Er Tefal giftig?

Non-stick belegg som for eksempel Tefal er ikke skadelig ved riktig bruk. Keramisk belegg er heller ikke giftig.

Kan man bruke stålull i Le Creuset?

Produktet skal alltid avkjøles i noen minutter før du vasker det. Tapp aldri kaldt vann i eller på et varmt produkt. Rengjør ALDRI non-stick-produkter med stålull, harde skurebørster, skurepulver eller lignende. Rengjør produktet med varmt vann med eller uten såpe, samt en myk svamp eller en vanlig oppvaskbørste.

Hvilke gryter er de sunneste?

Hvilke grytene er de sunneste? Det er vanskelig å si klart, men absolutt er grytene med keramisk belegg en sterk kandidat til å omfavne denne tittelen. Keramikk er helt trygt for kroppen vår og inneholder ikke giftige stoffer som kan påvirke menneskers helse på en negativ måte.

Leave a Comment