Om Matlyst

Velkommen til Matlyst!

Matlyst.org er en blogg av matelskere, for matelskere. Vi ønsker å gi deg alt du trenger om mat. Enten det er oppskrifter, kosthold, ingredienser eller nye idéer. Alt fra tradisjonell norsk mat til internasjonale retter, Keto, vegetarmat, glutenfri mat og andre dietter.

Vårt mål er å inspirere og utdanne lesere om de uendelige mulighetene i matens verden. Vi tror at mat ikke bare er drivstoff, men en måte å bringe mennesker sammen, utforske ulike kulturer og gi næring til kropp og sjel.

Hos Matlyst streber vi etter å tilby et bredt spekter av innhold for å imøtekomme ulike kostholdsbehov og preferanser. Enten du er veganer, vegetarianer, følger en Keto-diett, eller har spesifikke kostholdsrestriksjoner som glutenfri eller lav fodmap, har vi noe for deg.

Teamet vårt, som består av lidenskapelige matelskere, eksperimenterer stadig med nye og populære oppskrifter for å gi deg ferske og smakfulle retter.

Målet vårt er å skape et fellesskap av matelskere som deler kjærligheten til å prøve nye ting, lære om forskjellige retter og eksperimentere på kjøkkenet. Vi håper at bloggen vår ikke bare vil gi deg deilige oppskrifter, men også fungere som en kilde til inspirasjon og kunnskap om matens verden.

Takk for at du ble med oss på denne kulinariske reisen! Vi gleder oss til å dele vår kjærlighet til mat med deg.

Hvem er Matlyst?

Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med gjengen som driver Matlyst, har vi skrevet en liten presentasjon av oss nedenfor.

Sissel Krogvold

Sissel er ildsjelen bak Matlyst.org, og har mange års erfaring bak seg på profesjonelle kjøkken.

Sissel er utdannet kokk, og har jobbet hos flere av hovedstadens mest anerkjente kjøkken.

Det asiatiske opphavet spiller en tydelig påvirkning i Sissels tanker om mat, og hun elsker både thailandsk og vietnamesisk mat.


Anna Thongkham Kvam

Anna har alltid latt seg fascinere av mat mer enn andre. Hun skjønte tidlig at dette skulle bli en stor del av livet hennes, og i dag kan hun være stolt av å ha studert hos noen av de beste kulinariske skolene i Paris.

Anna bringer sitt unike perspektiv og kulinariske ekspertise til Matlyst, deler sin kjærlighet til mat og inspirerer leserne til å prøve nye smaker og teknikker på kjøkkenet.


Bjørn Nguyen Strand

Bjørn er et fremadstormende kokketalent med en karrierepil som peker loddrett oppover.

Heldigvis har Bjørn valgt å sette av noe av fritiden sin til å bidra med å gjøre Matlyst til en av Norges fremste nettsteder for mat.

Bjørn tar med kjærligheten til mat og kreativitet til Matlyst, og deler sin kunnskap og innsikt med leserne.

Enten du er en erfaren kokk eller nettopp har startet på kjøkkenet, vil Bjørns oppskrifter og tips garantert inspirere deg til å være kreativ og prøve nye ting.

Hvis du har noen spørsmål til oss er du velkommen til å kontakte oss.