Hvorfor går Olav Thon med rød lue?

Thon hadde mistet en gul lue på vei til Gardermoen og Haga sa hun kunne hekle en ny lue til han. – Garnet du hadde var rødt, så da ble det en rød lue, sier Thon.

Når giftet Olav Thon seg?

Forretningsmannen og hans kjæreste gjennom mange år, Sissel Berdal Haga, giftet seg i dag 21. juni 2019.

Har Olav Thon noen barn?

Mens Sissel Berdal Haga Thon har tre barn fra et tidligere ekteskap og er bestemor til tre, fikk aldri Olav Thon egne barn.

Hvorfor går Olav Thon med rød lue? – Related Questions

Hvor mye penger har Olav Thon i dag?

Olav Thon (født 1923 i Ål) er en norsk eiendomsinvestor og filantrop, som i mange år var blant Norges aller rikeste. I 2014 lå han på tredjeplass på listen, med 29 milliarder kroner i formue.

Hvor mye betaler Olav Thon i skatt?

Som den samvittighetsfulle samfunnsborger han er betalte Thon også rikelig med skatt. I fjor rant det inn hele 60,4 millioner kroner i skatt fra denne mannen. Det utgjør intet mindre enn 98 prosent av inntekten hans.

Hvor gammel er Olav Thons kone?

Nasjonalforeningen Oslo Demensforening. Olav Thons kone er død, 98 år gammel. Hun hadde Alzheimer.

Hvor mange barn har Olav Thon?

Olav Thon: – Tenker ikke på ettermælet mitt

Der ser man hvor mange som rent fysisk ikke er så dårlig stilt, men er helt hinsides fordi de er demente, sa Thon. Paret fikk ikke barn. Thon har organisert sin formue slik at hans stiftelse får hovedtyngden av midlene når han går bort.

Hvor gammel er kona til Olav Thon?

Det er det beste vi gjør, sier Sissel Berdal Haga Thon, 80-åringen som nå feirer to års bryllupsdag med den 17 år eldre eiendomsinvestoren Olav Thon.

Hvor mange ansatte har Olav Thon?

Konsernet er i hovedsak engasjert innen eiendoms- og hotellvirksomhet. Olav Thon Gruppen hadde i 2021 driftsinntekter på 10,28 milliarder kroner og sysselsatte 2.390 årsverk.

Hvor mye eier Olav Thon?

Olav Thon er en norsk forretningsmann og en av Norges rikeste personer. I 2010 regnet tidsskriftet Kapital Thon som Norges rikeste mann, med en anslått formue på 21,3 milliarder kroner. Han ble født i Ål i Hallingdal i 1923 og fyller 99 år sommeren 2022.

Hva spiser Olav Thon?

Thon spiser nemlig nesten aldri kjøtt. – Jeg er ikke fanatisk, men jeg spiser kjøtt knapt nok en gang i måneden, sier han. – Hvis jeg er i middag og de serverer en biff, så sier jeg ikke nei, men jeg spiser potetene og grønnsakene og lar kanskje halve biffen blir værende igjen. Jeg spiser fisk i stedet, sier han.

Hva heter kona til Olav Thon?

Olav Thon/Kone

Hvem overtar etter Olav Thon?

Fredag ble det kjent at Kjetil Nilsen blir ny konsernsjef i Olav Thon Gruppen. Han overtar etter Olav Thon, som i dag har meddelt at han fratrer stillingen som konsernsjef i selskapet.

Hvem eier Olav Thon Stiftelsen?

Olav Thon Stiftelsen er en næringsdrivende stiftelse som også har som vedtektsfestet formål å støtte matematisk-naturvitenskapelig forskning og allmennyttige tiltak. Som eier av Olav Thon Gruppen er stiftelsen en betydelig næringslivsaktør og eiendomsbesitter.

Leave a Comment