Hva slags flyselskap bruker Ving?

Når du reiser på charterferie med Ving flyr du som regel direkte med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines.

Er flyet i rute Ving?

Er flyet i rute? Hos www.avinor.no kan du sjekke om flyet ditt er i rute.

Hvor mange kilo bagasje Ving?

En av de innsjekkede koffertene kan f. eks. veie 21 kg og den andre 7 kg, så lenge vekten for den innsjekkede bagasjen ikke overstiger 28 kg sammenlagt. Dere er to voksne, et barn på 5 år og et barn under 2 år.

Hva slags flyselskap bruker Ving? – Related Questions

Er det lov å ha med seg antibac på flyet?

Husk at flasken må romme mindre enn 100 ml for at du skal kunne få den gjennom sikkerhetskontrollen. Ta gjerne også med papirlommetørkler, i tilfelle du må pusse nesen eller nyse. Antibac og papirlommetørklær ligger også klart til deg om du forhåndsbestiller med Klikk&Hent.

Hvor mye vin kan man ha i kofferten?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

Hvor mye flytende kan man ha i kofferten?

Du kan ha med deg én gjennomsiktig plastpose som kan lukkes. Posen skal ikke være større enn 1 liter, og hver væskeholder i posen kan ikke romme mer enn 100 milliliter. Med beholder menes flaske, tube, flakong, beger og lignende.

Hva koster overvekt bagasje?

Ekstra vekt mellom 1 til 5 kg koster 350 kroner innenlands,450 i Europa. Ekstra vekt mellom 5 og 9 kg koster 600 kroner innenlands, 800 i Europa.

Hvor mye før kan man sjekke inn bagasje?

Aller siste mulighet til å sjekke inn og levere bagasjen din er 30 minutter før avgang på flyreiser i Norge. På internasjonale flyreiser må du sjekke inn og levere din bagasje senest 45 minutter før avgang.

Hvor mye før må man sjekke inn bagasje?

De vanligste oppmøtetidene er: Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hva må tas ut i sikkerhetskontrollen?

Du skal være trygg når du skal ut og fly.

Dette skal i plastkasser for gjennomlysning

  • Håndbagasje.
  • Større elektriske artikler (for eksempel PC, kamera, nettbrett, håndholdte spill osv.)
  • Mobiltelefon skal pakkes i håndbagasje eller ytterklær.
  • Ytterplagg og jakker.
  • Sko med metallinnlegg, belter med metallspenner og lignende.

Hvor mye kø er det i sikkerhetskontrollen?

95% av pasasjene køer mindre enn 5 minutter i sikkerhetskontrollen, og det er ikke så ille. I stedet jobber man med å korte selve kontrolltiden ved å gjøre passeringen gjennom slusene mer effektiv.

Er det lov å ta med mat gjennom sikkerhetskontrollen?

– Når det gjelder mat kan du egentlig ta med deg alt, så lenge du kan smake på det.

Kan man ha på ringer i sikkerhetskontrollen?

– På generelt grunnlag anbefaler vi å fjerne alt av metall, men briller og piercinger er det lov å beholde på, sier Vangstein. Du kan også beholde noen smykker, men siden sensoren reagerer på en viss mengde metall, er det lurt å fjerne de som er store og tunge.

Kan man ha medisiner i håndbagasjen?

Du bør reise med legemidlene i håndbagasjen, slik at du har kontroll på dem under hele reisen. Ha dem helst i originalemballasjen, slik at det ved en eventuell inspeksjon er lettere å vise hva legemidlene er.

Hvor mye tannkrem på fly?

Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Kan man ha med toalettsaker i håndbagasjen?

Toalettsaker i håndbagasjen

Flytende væske er blant annet vann, brus, gele, lipgloss, deodoranter, parfyme, barberskum, hårgele, sjampo, solkremer, tannpasta og lignende. Hver person kan kun ha med én pose, og hver enhet i posen kan maksimalt romme 100 milliliter.

Kan man ha med seg barberhøvel i håndbagasje?

Engangsbarberhøvel eller barberhøvel med blader montert i holder/kassett kan tillates i håndbagasjen. Løse barberblader/barberkniver er ikke tillatt i håndbagasjen, men kan tas med i innsjekket bagasje.

Er det lov å ha med strikkepinner på fly?

Strikkepinner er tillatt i håndbagasjen. De står ikke på lista over forbudte gjenstander, og anses ikke å kunne benyttes som våpen. Du kan ta med deg vanlige strikkepinner av normal størrelse. Men merk at dette gjelder spesifikt for strikkepinner, og ikke gjenstander som ligner, for eksempel syl.

Leave a Comment