Hva kan man spise på Gardermoen?

Mat og drikke
 • Wagamama. Ankomsthallen. Vår mat er inspirert fra det asiatiske kjøkken.
 • W.B Samson. Handleområdet ved Tax free. Ankomsthallen.
 • BIT. Ved gate D2.
 • La Baguette. Ankomsthallen.
 • Haven. Handleområdet før gate E8.
 • Two Tigers. Ved gate A12.
 • Bølgen og Moi Food Garage. Rett etter sikkerhetskontrollen.
 • TGI Friday’s. I 2.

Når starter ølservering på Gardermoen?

08.00 til kl. 20.00. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 18.00.

Kan man være på Gardermoen på natta?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet. Og ved 3-tida ankommer de første charterpassasjerene.

Hva kan man spise på Gardermoen? – Related Questions

Er det påbudt med maske på Gardermoen?

Gardermoen og alle andre norske flyplasser er munnbind-påbudet fjernet.

Hvor lenge kan man stå på Gardermoen?

På forplassen ved avgangsområdet på Oslo lufthavn kan man oppholde seg i 7 minutter for av- og påstigning. Står man utover dette påløper det kostnad.

Hvordan komme seg til Oslo Lufthavn på natten?

Dersom du ønsker å komme deg fra Gardermoen og inn til Oslo i løpet av nattetimene er den beste løsningen å ta taxi. Du må derimot regne med å punge ut en god slant med penger for å ta taxi, for en taxitur fra Gardermoen til Oslo sentrum koster typisk et sted mellom 1 000 og 1 300 kroner på natten.

Når må man være på Gardermoen?

De vanligste oppmøtetidene ved Oslo Lufthavn på Gardermoen

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang, og stenger 1 time før avgang.

Når må vi være på Gardermoen?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.

Hvordan få sove på fly?

Noen tips om å få sove når du er på lengre reiser (og ellers).
 1. Unngå koffein.
 2. Sitt ved vinduet, så slipper du å vekkes av medpassasjerer som vil på toalettet.
 3. Bruk ørepropper.
 4. Informer personalet om at du helst vil sove, så de ikke vekker deg når de kommer for å selge mat og drikke.

Kan jeg ta med mat på fly?

Passasjerer vil bli fornøyd med svaret: ingen flyselskap har i sitt regelverk forbud mot transport av mat i håndbagasjen. Det kan også være nyttig for reisende å vite at matprodukter er tillatt både i håndbagasjen og innsjekket bagasje.

Kan man ta med seg mat på fly?

Det du kan smake på

Tubeost og yoghurt kan tas med hvis du reiser med barn. – Når det gjelder mat kan du egentlig ta med deg alt, så lenge du kan smake på det.

Hva kan man ikke ha på fly?

I tillegg til begrensningen på væske i håndbagasjen er det også andre ting man må passe på. Det er for eksempel forbud mot å ha med skytevåpen, sjokkvåpen og eksplosiver/brannfarlige gjenstander i håndbagasjen. Spisse, skarpe eller stumpe gjenstander/verktøy som kan forårsake alvorlig skade er heller ikke tillatt.

Hvor mye tannkrem på fly?

Dette regnes som flytende, og det kan tas med i småbeholdere på maks 100 milliliter. Større mengder må sendes i innsjekket bagasje.

Kan man ha med mat i kofferten?

PC eller nettbrett skal tas ut av håndbagasjen gjennom sikkerhetskontrollen. PCen eller nettbrettet i seg selv er ikke problemet, men det er vanskelig for røntgenapparatet å trenge igjennom PC-en eller nettbrettet.

Er det lov å ta med powerbank på fly?

Det er ingen grunn til bekymring: Ja, powerbank er tillatt på fly!

Er tannkrem lov på fly?

Alt som er flytende, smørbart eller i gassform omfattes av reglene for væske. Frosne væsker regnes fortsatt som væsker. Eksempelvis vann, brus, vin, smørepålegg, gelé, krem, deodorant, parfyme, lipgloss, mascara, tannkrem, barberskum, spraybokser og gjenstander med lignende konsistenser.

Hvor mye kontanter kan man ha med seg på fly?

Det er ikke forbudt å ha med seg valuta eller andre betalingsmidler over 25 000 kroner til eller fra Norge, men du må melde ifra om det (deklarere) før du reiser. Du skal ikke betale avgift av beløpet.

Hvor bør man sitte i et fly?

Noen av de viktigste kriteriene for en god flyreise er ekstra benplass, roligere under turbulens og mindre motorstøy. Sitter du bakerst er det høyere risiko for at du merker turbulens og opplever mer støy. Over vingene skal være mest stabilt, mens de fremre radene er roligere.

Hvor bråker det mest i et fly?

– Bakerst i flyet er det som regel to toaletter, og dermed mer kø, sier Bogdanoff. – Det er mest støy ved motorene, vingene og lenger bak derfra.

Leave a Comment