Hva kan man spise på Gardermoen?

Mat og drikke
 • Wagamama. Ankomsthallen. Vår mat er inspirert fra det asiatiske kjøkken.
 • W.B Samson. Handleområdet ved Tax free. Ankomsthallen.
 • BIT. Ved gate D2.
 • La Baguette. Ankomsthallen.
 • Haven. Handleområdet før gate E8.
 • Two Tigers. Ved gate A12.
 • Bølgen og Moi Food Garage. Rett etter sikkerhetskontrollen.
 • TGI Friday’s. I 2.

Når er det mest folk på Gardermoen?

juni og fredag 14. juni er sommerens to største reisedager. – Den store sommerferieutfarten starter tidligere enn folk forventer og allerede fredag 7. juni får vi den travleste dagen så langt i 2019.

Er Oslo Lufthavn døgnåpen?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet.

Hva kan man spise på Gardermoen? – Related Questions

Hvor er tollen på Gardermoen?

Tolletaten har kontor i avgangshallen. For reisende er ekspedisjonen døgnåpen.

Kan man ha med vin på flyet?

Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at: Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).

Er taxfree Gardermoen døgnåpen?

Taxfree– handelen på Gardermoen holder åpent hele døgnet så lenge det går fly − også ved forsinkelser, både ved reiser innenlands- og utenlands.

Hvordan komme seg til Oslo Lufthavn på natten?

Dersom du ønsker å komme deg fra Gardermoen og inn til Oslo i løpet av nattetimene er den beste løsningen å ta taxi. Du må derimot regne med å punge ut en god slant med penger for å ta taxi, for en taxitur fra Gardermoen til Oslo sentrum koster typisk et sted mellom 1 000 og 1 300 kroner på natten.

Når stenger innsjekk Oslo Lufthavn?

Det er vanlig at innsjekk starter 3 timer før avgang og stenger 1 time før avgang.

Når åpnet Oslo Lufthavn Gardermoen?

Oslo lufthavn ble åpnet i 1998 og var bygget for å håndtere en trafikk på 17 millioner passasjerer i året. I 2014 reiste snaut 24 millioner til og fra flyplassen. 27. april 2017 var det offisiell åpning av nye Oslo lufthavn som nå kan håndtere 32 millioner passasjerer i året.

Hvor mye koster det å parkere på Gardermoen?

Prisliste
Varighet: 1 dag (inntil 24 timer) 2 dager (int. 48 timer)Felt A og D Vanlig uteparkeringFelt:B Inneparkering høst
1 dag150345
2 dager300545
3 dager450745
4 dager590845

Hvor lenge kan man stå på Gardermoen?

På forplassen ved avgangsområdet på Oslo lufthavn kan man oppholde seg i 7 minutter for av- og påstigning. Står man utover dette påløper det kostnad.

Hvor lenge må man være på flyplassen før flyet går?

Sørg for at du og bagasjen din er i tide for innsjekking og ombordstigning. Vi anbefaler at du ankommer flyplassen minst to timer før avgang, slik at du har nok tid til innsjekking og sikkerhetskontroll, spesielt i høysesonger, sommersesongen og travle ferieperioder.

Hva må tas ut i sikkerhetskontrollen?

Du skal være trygg når du skal ut og fly.

Dette skal i plastkasser for gjennomlysning

 • Håndbagasje.
 • Større elektriske artikler (for eksempel PC, kamera, nettbrett, håndholdte spill osv.)
 • Mobiltelefon skal pakkes i håndbagasje eller ytterklær.
 • Ytterplagg og jakker.
 • Sko med metallinnlegg, belter med metallspenner og lignende.

Hva er ikke lov å ha med i kofferten?

miner, granater og andre militære eksplosiver. fyrverkeri og annet pyroteknisk utstyr. røykbomber og røykpatroner. dynamitt, krutt og plastiske eksplosiver.

Hvordan få boarding pass?

Ja, du må alltid ha et boardingkort for å gå gjennom sikkerhetskontrollen. Du kan et digitalt boardingkort i SAS App eller et boardingkort fra en SAS Self Service-automat på flyplassen ved å bruke bestillingsreferansen.

Hvor tidlig kan man sjekke inn på Gardermoen?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang, og stenger 1 time før avgang.

Hvorfor har jeg priority boarding?

Først om bord – uten stress

Med Priority Boarding slipper du å stå i kø ved gaten og kan forlate den travle flyplassen før alle andre. Du blir en av de første som får gå om bord, slik at du kan finne deg raskere til rette – få god tid til å finne plass til håndbagasjen, len deg tilbake i setet, og slapp av.

Hvorfor sjekke inn på fly på forhånd?

Ved å sjekke inn bekrefter kunder sin tilstedeværelse på en flyreise. Når innsjekkingen er fullført for eksempel senest én time før avgang, vet flyselskapet nøyaktig hvor mange passasjerer som kommer til å fly, og dermed kan de beregne nødvendige mengder drivstoff, mat, drikke osv.

Hvor bør man sitte på fly?

Noen av de viktigste kriteriene for en god flyreise er ekstra benplass, roligere under turbulens og mindre motorstøy. Sitter du bakerst er det høyere risiko for at du merker turbulens og opplever mer støy. Over vingene skal være mest stabilt, mens de fremre radene er roligere.

Leave a Comment