Er det lov å ta med mat på Tusenfryd?

Ta med egen mat! MatenTusenfryd er et sorgens kapittel! Den er av dårlig kvalitet, men du må betale som om du skulle vært på en bedre restaurant. Det er heller ikke mulighet for å grille, eller laget spesielt hyggelige steder for å nyte medbrakt.

Kan man ha med drikke på Tusenfryd?

Salg og/eller inntak av alkoholholdige drikker og tobakk er strengt forbudt for personer under 18 år.

Hvor mye koster brus på TusenFryd?

Hvis man ønsker å kjøpe brus fra et serveringssted eller kiosk tar Dyreparken 42 kroner mens Tusenfryd tar 39 kroner.

Er det lov å ta med mat på Tusenfryd? – Related Questions

Hvordan slippe kø på TusenFryd?

Betaler du 300 kroner i tillegg til inngangsbilletten, som koster rundt 500 kroner, så kan du gå forbi den ordinære køen og inn i en kortere . Dette gjelder når du skal kjøre de åtte største attraksjonene i parken. Konseptet er vanlig i utlandet, men det er første gang en norsk fornøyelsespark innfører noe slikt.

Hvor høy må man være for å ta alt på TusenFryd?

Den nedre høydegrensen for å gi seg i kast med ThunderCoaster, SuperSplash eller Tømmerstupet er 120 cm, høydekravet for berg- og dalbanen Steampunk Hunters er 130 cm, mens eksempelvis SpeedMonster, SkyCoaster, SpinSpider eller SpaceShot krever at barnet har nådd en høyde på 140 cm.

Kan barn være alene på TusenFryd?

Hanna Amalie Mølstre‎TusenFryd

Det er ingen aldersgrense på å gå alene i parken, men i BadeFryd må man være 11 år for å gå alene, det er derfor ikke anbefalt barn under 11 år å gå alene i parken.

Kan man bruke ledsagerbevis på TusenFryd?

Inngangsbillett for personer med kommunalt utstedt ledsagerbevis koster fra 330 kr. Antallet ledsagere oppført på ledsagerbeviset har gratis inngang og trenger ikke billett. Ledsager må være myndig og ha fylt 18 år. Gjester som kan fremvise ledsagerbevis, kan få et vis-hensyn-bånd i Gjesteservice.

Hvor mye kostet det å lage TusenFryd?

I sommer åpner de portene til parkens nyeste attraksjon: Badelandet. Parken på 23 mål har tatt 10 måneder å bygge, og kostet 115 millioner kroner å lage.

Er TusenFryd bussen gratis?

Tusenfryd er innenfor sone 2, så man reiser gratisbussen med Oslo Pass (buss 505 fra Oslo Bussterminal/Bjørvika).

Hva kan man gjøre på TusenFryd?

Familien din vil også elske berg-og-dal-banene på TusenFryd! EventyrstienEventyrløypen i skogen med skogstroll og andre eventyrfigurer. Fire station garageFire station garage – Små Radiobiler spesielt for de minste barna. Kappløpet En fantastisk adrenalin-opplevelse for deg som ikke er redd for å bli våt.

Hva er inkludert i billetten på TusenFryd?

Billettene inkluderer alle attraksjoner unntatt SkyCoaster og The Dungeon. Barn under 95cm kommer som vanlig gratis inn i parken. Gruppebilletter kan KUN kjøpes gjennom vår salgsavdeling: salg@tusenfryd.no. Salgsavdelingen vil da gi deg informasjon om vilkår og bestilling.

Hvordan få gratis TusenFryd billetter?

Alle barn under 95 cm får gratis inngang og ellers koster det 399 ir for alle barn og voksne over 120 cm. Også de over 60 koser seg på Tusenfryd og for senioer koster inngangen kun 209kr. For deg som er ekstra glad i karuseller kan du kjøpe et sesongkort som gir deg fri tilgang til alle karuseller en hel sesong.

Hvor mye koster Fast Track TusenFryd?

Mandag skrev NRK at Tusenfryd, som den første fornøyelsesparken i Norge, solgte dyrere fasttrack billetter som gjorde at folk kunne betale for å slippe kø. Dersom man betalte 300 kroner, i tillegg til inngangsbilletten på rundt 500 kroner, kunne man gå forbi den vanlige køen til attraksjonene.

Hva er nytt på TusenFryd?

Opplev våre nye attraksjoner berg-og-dalbanen HuriHuri, skrekk labyrinten The Dungeon, Circle K Traffic School, Fire station garage – Små radiobiler og i juni åpner Kappløpet i BadeFryd. Vi har også fått to nye spennede temaområder Expedition Lost Kingdoms og Route 66.

Hvor fort går loopen på TusenFryd?

Her tas du fra 0 til 90 km/t på to sekunder, du er vektløs syv ganger, og henger opp-ned tre ganger. Du vil oppleve det som på bransjespråket kalles «Norwegian Loop», oppkalt etter nettopp denne attraksjonen, hvor du først går opp ned, før du rettes opp igjen i stedet for å fullføre en 360-grader.

Hvilke karuseller er det på TusenFryd?

Tusenfryd/Attraksjoner

Hvor høy er Jappen på TusenFryd?

Jenta befant seg i «Superman Tower of Power», en attraksjon der de besøkende blir heist 54 meter opp i luften i et tårn, og deretter sluppet ned i nesten 90 kilometer i timen. Tusenfryd har ingen planer om å stenge sin «Japp Space Shot». I spaceshoten blir man heist oppover 65 meter i stedet for å falle.

Har noen dødd på TusenFryd?

I 2015 var det en alvorlig ulykke hos Tusenfryd, da en 18 år gammel ansatt fikk benet i klem.

Hvor mye tjener TusenFryd i året?

Statistikk og milepæler
ÅrOmsetningBesøkende
2016186,3465 000
2017184,6441 000
2018192,8436 000
2019178,5425 000

Leave a Comment