Når er Gladmaten 2022?

Gladmatfestivalen arrangeres i Stavanger 29. juni til 2. juli 2022.

Når stenger bodene på Gladmat?

Velkommen til Gladmat sitt store festivalområde med masse utstillere! Bodene i området rundt Vågen holder åpent fra 11.00 til 21.00.

Når er Matfestivalen i Ålesund?

Lokalmat, Barnas Matfestival, Streetfood, Ålesund Ølfestival og en rekke matrelaterte opplevelser på kaikanten i jugendbyen. Den Norske Matfestivalen i Ålesund skal arrangeres 25. -27. august, og for første gang siden 2.

Når er Gladmaten 2022? – Related Questions

Hvor lenge varer matfestivalen?

-30. juli 2022! Trøndersk Matfestival er en av Europas ledende festivaler for lokal mat og drikke. Her møter du det beste fra matregionen der mange er prisbelønte mat- og drikkeprodusenter.

Hva skjer i 2022?

Hva skjer i Norge i 2022
 • april til 1. mai 2022 Camp Villmark og Bike Expo. Sted: NOVA Spektrum i Oslo.
 • mai: Hardanger Internasjonale Siderfest. Sted: Odda.
 • juni til 3. juli: Ekstremsportveko. Steder: Voss og områdene rundt Voss.
 • 1 og 2. juli 2022 Palmesus.
 • 3 – 5. november: Norsk Rakfiskfestival.

Hvor er mablis?

Mablis er opptatt av god helse og miljø, og oppfordrer derfor våre gjester til å ta beina fatt opp til Vålandsskogen. Det tar ca. 20 minutter i rolig gange fra Stavanger sentrum. Tog: til Stavanger sentrum, deretter en kort rusletur opp til Vålandsskogen.

Når er Mersmak i Skien?

Festivalen er Skiens folkefest og gjennomføres hvert å siste helg i august.

Hvor lenge varer Matfestivalen i Trondheim?

Destinasjonsselskap, næringsapparat og gode støttespillere. Vi ses 3. -5. august 2023.

Hvor er Utopia festivalen?

Hva er Utopiafestivalen? Utopiafestivalen er en musikkfestival i Bjergstedparken ved Kuppelhallen i Stavanger. Blant årets artister er Alan Walker, Astrid S, DJ Snake, Janove, Izabell, Kriminell Kunst, Kamelen, Lemaitre, Lars Vaular og Stavangerkameratene.

Hva er den største festivalen i Norge?

På førsteplassen over Norges mest populære musikkfestivaler kommer Øyafestivalen som tar plass i Oslo, Tøyenparken hvert år i august. Øyafestivalen hadde sin oppstart i 1999, med da 1 000 besøkte. Festivalen har blitt større og større for hvert år og har nå over 85 000 besøkende tilskuere.

Hvem spiller på Øya festivalen 2022?

Mange av artistene som spiller på årets Øyafestival trenger ingen nærmere introduksjon. «Alle» skal uansett se hovednavn som Nick Cave, Gorillaz, First Aid Kit, Aurora, Florence + The Machine, Suede og rekken av sommerens mest omtalte nye og etablerte norske navn, blant dem Kamelen, Metteson, Brenn og Kvelertak.

Når er kadetten?

Band og artister
NrÅrDato
120183.-4. juli
220192.-3. juli
3202228.-29. juni

Hvor lenge varer kadetten 2022?

Kadetten 2022. Velkommen til ny strandfestival i 2022! Med fokus på Hip Hop, R’n’B og urban musikk inviterer vi til to dager med høyaktuelle internasjonale og norske artister på Kadettangen!

Hvem eier kadetten?

Kadetten AS – og overbygningen Kadetten Holding – eies helt og holdent av Per Karsten Ims. Ims er en kjent aktør i det norske festivalmarkedet, senest beskrevet i en større artikkel i Aftenposten i sommer.

Hvem skal spille på Palmesus 2022?

2022
 • David Guetta.
 • Ty Dolla $ign.
 • Armin van Buuren.
 • A$AP Rocky.
 • MACKLEMORE.
 • Sigrid.
 • Astrid S.
 • Lost Frequencies.

Kan man ta med drikke på Palmesus?

Dette kan du IKKE ta med på Palmesus: Stor bagasje. Gjenstander som er forbudt etter Norsk lov. All form for drikke og flasker unntatt tomme «drikkeposer»

Er Palmesus 2022 utsolgt?

Flere måneder før det braker løs er Palmesus 2022 UTSOLGT! Med andre ord, Skandinavias største og villeste strandfest vil bli fylt av 20 000 festglade mennesker i sitt livs form. For å sikre deg en premium opplevelse fra start, til slutt, så har vi listet en rekke ting du kan tenke på.

Hva koster en billett til Palmesus?

Du kan kjøpe 1 av de, 2 av de eller alle 3😊 kontakt meg gjerne om du lurer på noe😊 Original prisen er 2375kr pr billett!!

Er det aldersgrense på Palmesus?

De fleste rollene har en 16- og 18-års aldersgrense, men vi inkluderer alle som vil bidra, uansett hemninger og legning.

Leave a Comment