Kan man dampe drops Air?

Kan Drops AIR dampes? Husk at plagget aldri må presses i verken våt eller tørr tilstand. Damp aldri på områder som er strikket i strukturstrikk! Silke må verken dampes eller presses.

Hvor finner jeg gratis strikkeoppskrifter?

Hos Strikkeoppskrift.com saumfarer de daglig nettet etter gratis strikkeoppskrifter. Dermed fungerer de selv som en samleside for strikkemønstre. Siden de henviser til andre sider, varierer det hvilken form mønstrene kommer i og hvor utskriftsvennlige de er. Noen er også på dansk, svensk og engelsk.

Hva kan erstatte Drops Nepal?

Når du velger å erstatte DROPS Nepal med DROPS Air, velger du en kvalitet som er så lett og luftig at du nesten kun behøver halvparten av garnmengden enn hva du behøver i DROPS Nepal. Finn oppskriften på det flotte teppe her!

Kan man dampe drops Air? – Related Questions

Hvordan bytte garn i oppskrift?

Bytte garn i en oppskrift
 1. Se hvor mange nøster du trenger av det originale garnet, samt hvor mange løpemeter det originale garnet har per nøste.
 2. Se hvor mange løpeeter det er på garnet du vil bytte til, feks 100 m per nøste.
 3. Rund av svaret du får oppover, og du får svaret på hvor mange nøster som trengs. (

Hvordan vaske Drops Nepal?

Drops Nepal er et 100% ullgarn, men det kan likevel vaskes på finvask i maskin. Sørg bare for at temperaturen ikke overstiger 30 grader, og at du ikke lar plagget oppleve et tørketrommelprogram. Etter vask er det bare å tørke plagget flatt.

Hvordan vaske Drops Baby Merino?

Merinoull:
 1. Når du vasker plagg av DROPS Baby Merino, DROPS Merino Extra Fine og DROPS Big Merino er det viktig å følge vaskeintruksjonene som står på etiketten og i fargekartet på nettsiden.
 2. Merinoull burde vaskes på finvask 40 grader med lett sentrifugering.

Kan man tove flere ganger?

Det kan være lurt å teste med det minst tøffe programmet først. Hvis produktene er tovet for mye, er det ingen vei tilbake. Det er alltid mulig å tove litt mer. Det kan hende hvitvask-programmet er mest tjenelig å bruke på din maskin når du skal tove hardt, men prøv med kulørt-vask programmet først til du får erfaring.

Hvor mange prosent krymper ull ved toving?

Husk at ull krymper ved vask

Når du strikker eller hekler, må du være oppmerksom på at håndarbeidet ditt må lages cirka 20 % større enn du vil at de skal bli i tovet utgave. Dette vil være tatt høyde for i oppskrifter, mens eksperimenterer du, må du derfor strikke eller hekle cirka 20 % større.

Hvordan vaske Air drops?

DROPS Air
 1. Innhold: 65% Alpakka, 28% Polyamid, 7% Ull.
 2. Garngruppe: C (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted.
 3. Vekt/lengde: 50 g = ca. 150 m.
 4. Anbefalt pinne: 5 mm.
 5. Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p.
 6. Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C / Tørkes flatt / Kan toves.

Kan Drops Alpaca toves?

Garn av alpakkafibre er ikke lett å tove og nupper ikke, og det kan være både lett og tungt, avhengig av hvordan det er spunnet.

Hvordan vaske Drops Lima?

DROPS Lima
 1. Innhold: 65% Ull, 35% Alpakka.
 2. Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted.
 3. Vekt/lengde: 50 g = ca. 100 m.
 4. Anbefalt pinne: 4 mm.
 5. Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p.
 6. Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C / Tørkes flatt / Kan toves.

Hvordan vaske Drops Kid Silk?

Noen ullgarn kan vaskes i finvask-programmet på en maskin, men Drops KidSilk plagg må vaskes for hånd i en temperatur på maks 30 grader. Legg dem heller aldri i bløt eller i tørketrommel.

Hvordan vaske klær til nyfødt?

De aller fleste klær til små barn tåler vask på 60 grader. Men ta alltid en titt på vaskelappen før du putter plaggene i maskinen. Om du tar klærne i tørketromlen, så husk at også små klær kan krympe og at tromling sliter en del på klærne.

Hvor ofte vaske silke?

Silke er et organisk materiale som har gode selvrensende egenskaper. Det er derfor ikke nødvendig å vaske silken like ofte som sengetøy i andre tekstiler, og dersom man lufter den ofte kan man redusere behovet for vask enda mer.

Leave a Comment