Hva kan man strikke av bomull?

De fleste av oss bruker det nok likevel mest til å lage vaskekluter, kjøkkenhåndklær, håndklær eller små dyr og andre figurer.

Hvor finner jeg gratis strikkeoppskrifter?

Hos Strikkeoppskrift.com saumfarer de daglig nettet etter gratis strikkeoppskrifter. Dermed fungerer de selv som en samleside for strikkemønstre. Siden de henviser til andre sider, varierer det hvilken form mønstrene kommer i og hvor utskriftsvennlige de er. Noen er også på dansk, svensk og engelsk.

Hvilket garn kan erstatte Drops Snow?

Erstatt Snow med Wish eller 2 x Air

Det er enkelt å erstatte et garn med et annet! Visste du at du kan erstatte 1 tråd DROPS Snow med 1 tråd DROPS Wish

Hvilket land kommer Drops garn fra?

All merinoull i DROPS garn kommer fra Sør-Amerika og stammer fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing. Ren, ny ull er lagd direkte av dyreull, og er ikke resirkulert fra eksisterende ullplagg.

Hva kan man strikke av bomull? – Related Questions

Hvilke garn erstatter Lettlopi?

Garntypene Varde og Vidde fra Hillesvåg kan erstatte Lettlopi. De har tilsvarende strikkefasthet og de to kan også kombineres for et enda videre fargespekter. Dobbel tråd Plötulopi kan også erstatte Lettlopi.

Hva er forskjellen på alpakka og mohair?

Alpakkaull – er ull fra lamadyret alpakka. Ulla herfra skal være varmere enn saueull, og dessuten kløfri for mange. Mohairull – er ull fra mohair-geita. I motsetning til vanlig saueull er mohairfiberen glatt og tynn.

Hvor produseres DROPS garn?

Garnbutikken Drops gir ingen opplysninger om hvor de har sine garnfabrikker og hvor garnet blir produsert annet enn at det står at garnene er laget i Peru og EU.

Hvem fører DROPS garn?

Hos Garnius selger vi DROPS garn til gode priser. Kjøp garn fra DROPS i vår nettbutikk, akkurat når det passer deg, og få de raskt sendt hjem til deg. Vi er tross alt ikke Norges største garnbutikk uten grunn.

Hvor er Gjestal garn produsert?

De tre mest solgte ullgarnene til Sandnesgarn og Gjestal kommer fra Uruguay og England. Den norske ulla blir tepper i utlandet. Sauer er ålreite dyr, men vi vil heller ha mykere alpakka og merinoull tett på kroppen.

Hvilken Garngruppe er Drops Air?

Slik regnes garnforbruket fra f. ex 1 tråd DROPS Snow (fra garngruppe E) til 2 tråder DROPS Air (fra garngruppe C) – se utregningen under: Oppskriften sier 1150 gram DROPS Snow.

Hvor lenge holder drops seg?

Rist fruktdrops i melis eller magnesium stearat (hobbybutikker) for å unngå at de henger seg sammen hvis du har laget dem med lys sirup. Drops laget av druesukker eller glukose klisser ikke. Drops laget av druesukker og lys sirup holder seg i 4-6 uker, med glukosepulver eller glukosesirup så holde de seg mye lenger.

Hvordan vaske drops Air garn?

DROPS Air
 1. Innhold: 65% Alpakka, 28% Polyamid, 7% Ull.
 2. Garngruppe: C (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted.
 3. Vekt/lengde: 50 g = ca. 150 m.
 4. Anbefalt pinne: 5 mm.
 5. Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p.
 6. Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C / Tørkes flatt / Kan toves.

Kan man dampe drops Air?

Kan Drops AIR dampes? Husk at plagget aldri må presses i verken våt eller tørr tilstand. Damp aldri på områder som er strikket i strukturstrikk! Silke må verken dampes eller presses.

Hvordan vaske Drops Lima?

DROPS Lima
 1. Innhold: 65% Ull, 35% Alpakka.
 2. Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted.
 3. Vekt/lengde: 50 g = ca. 100 m.
 4. Anbefalt pinne: 4 mm.
 5. Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p.
 6. Vaskeanvisning: Håndvask, maks 30°C / Tørkes flatt / Kan toves.

Kan alpakka vaskes i maskin?

Vasking. Det anbefales håndvask eller maskinvask på innstilling ullprogram, på 30 grader eller mindre. Ved håndvask vaskes plagget forsiktig og legges deretter flatt på et håndkle for tørking.

Leave a Comment