Hvor spiser man på Hamar?

Restauranter i Hamar
  • Stortorvet Gjestgiveri Hamar. 132 anmeldelserStengt i dag.
  • Kai & Mattis Cafe. 129 anmeldelserStengt i dag.
  • La Perla. 155 anmeldelserStengt nå
  • Royal India Restaurant og Bar. 277 anmeldelserStenger om 10 min.
  • Nagomi. 219 anmeldelserStengt nå
  • Victoriahaven Hamar. 74 anmeldelser.
  • Il Teatro.
  • Pizzanini.

Hvor får man gratis mat?

Frelsesarmeen og Blå Kors er organisasjoner som har flere matstasjoner i de største byene i Norge. Det finnes nå også en app du kan laste ned på mobilen som viser steder der de gir ut gratis mat. Dette kan være matbutikker, restauranter og cafeer. Appen heter To good to go.

Hvordan få mat fra matsentralen?

Hvis din organisasjon vil motta mat fra Matsentralen, vennligst send oss en søknad under. Husk at det er kun ideelle organisasjoner som hjelper mennesker i vanskelige situasjoner som kan motta mat fra Matsentralen. Maten må tilbys vanskeligstilte gratis, og organisasjonen må være registrert i Brønnøysundregistrene.

Hvor spiser man på Hamar? – Related Questions

Hva er ja mat?

To tommelfingerregler gjør det enklere å velge riktig mat: “Nei”-mat er ofte bearbeidete produkter og blandingsprodukter med mye sukker og usunt fett. “Ja“-mat er ofte naturlige produkter og det meste av det du finner i grønnsaksdisken.

Hvordan klage på mat?

Slik klagar du på restauranten
  1. Klag til restauranten. Viss du er misnøgd med serveringa, må du fyrst klage til restauranten.
  2. Ta saka til mekling. Dersom de ikkje kjem til semje, kan du ta saka inn til Forbrukertilsynet.

Hvor lenge varer lunsjen på Egon?

Vi serverer lunsj hver dag frem til kl. 15.00.

Er det lov med hund på Egon?

Egon (Prinsen)

Visste du at det er lov å ha med hund på uteserveringen hos oss? Har du noen spørsmål?

Hvorfor heter det Egon?

Navnet kommer fra filmfiguren Egon Olsen fra Olsenbanden. Olsens bowlerhatt er valgt som en del av restaurantens logo. Konseptet er basert på at gjestene selv går til bardisken og bestiller/betaler mat og drikke. Drikke hentes selv, men maten serveres ved bordene.

Hvor mye koster pizzabuffet på Egon?

Spis så mye pizza, salat og dressing som du orker for bare 117kr, eller 70kr for barn opp til ti år. Nammmmm! Vi holder åpent til kl 2300.

Hvem eier Egon restaurant?

Egon er en del av Norrein Gruppen, der hovedeierne er de tre gründerne Roger Halshamn, Gerhard Nordberg og Olav Fallan og deres familier. Ifølge avisen tar eierne av Norrein Gruppen i år ut rundt 125 millioner kroner i utbytte.

Hvor dyrt er Hellas?

Er Hellas et dyrt land? Prisene på grunnleggende produkter i Hellas er lavere enn i Norge. Du må betale 1.86 ganger mindre for shopping i Hellas enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Hellas utvalg fra: 590 NOK (58 EUR) i herberge til 829 NOK (81 EUR) i 3-stjerners hotell.

Har Egon studentrabatt?

Viste du at vi har 15% studentrabatt på mat ved fremvisning av studentbevis?

Hvem regnes som student?

En student er en student/elev/lærling over 18 år som deltar i en godkjent utdanning med rett til lån eller stipend fra Lånekassen.

Har Kondomeriet Studentrabatt?

Ønsker du deg ett godt og lekent sexliv? Kom innom Kondomeriet, bli inspirert og få 20% studentrabatt på dine kjøp både på nett og i butikk. Viktig: 20% studentrabatt kan ikke kombineres med andre rabatter og eksisterende tilbud, verken på nett eller i butikk.

Hvem fant opp Egon?

Egon-gründer Roger Halshamn, som er daglig leder morselskap Norrein AS, forteller at restaurantkjeden hadde en rekordhøy nettoomsetning i 2018, ifølge Adressa. Han sier at nettoomsetningen havnet på 1,23 milliarder kroner, og tilsvarer en vekst på syv prosent fra året før.

Hvor gammel må man være for å jobbe på Egon?

Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger: Du er minimum fylte 20 år.

Hvor høyt er Tyholt tårnet?

124 m
Tyholttårnet / Høyde

Når ble Egon oppfunnet?

1984, Oslo
Egon / Grunnlagt

Når åpnet den første Egon?

Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av.

Leave a Comment