Hvor mange butikker er det på Nordby?

Hvem eier Nordby kjøpesenter?

Nordby har siden 2004 vokst til en av Skandinavias største kjøpesenter med nesten 7 millioner besøkende årlig, og senteret er i stadig utvikling. Olav Thon Gruppen eier over halvparten av Nordby Shoppingcenter.

Hvem eier Maxi mat?

Det er Norske Coop Øst som sammen med Coop Väst i Sverige eier Nordby Supermarked. I tillegg eier de Maximat Nordby og Maximat Svinesund.

Er Nordby åpent på Himmelfarts?

Øvrige helligdager som påske, 1. mai, 17. mai, Kristi Himmelfart og pinse gjelder vanlige åpningstider.

Hvor mange butikker er det på Nordby? – Related Questions

Er Nordby oppe på søndager?

Mån-Fre 10-20. Lör-Sön 10-19.

Er butikkene åpne i Sverige på søndag?

Det finnes ikke i Sverige. Matbutikker og kjøpesentre har derfor vanligvis åpent også på søndager, med mindre det er en helligdag. Åpningstidene på lørdag og søndag er imidlertid ofte reduserte. Et unntak her er Systembolaget, det svenske vinmonopolet, som er lovregulert til å være stengt på søndager.

Når åpnet Nordbysenteret?

Nordby Shoppingcenter åpnet i 1983.

Hva er åpent på Kristi Himmelfarts?

Kristi himmelfartsdag er offentlige kontorer, banker og de aller fleste butikker stengt. Unntakene er søndagsåpne butikker som Brustad-buer, storkiosker, bensinstasjoner og hagesenter. De har åpent alle helligdagene i påsken, om enn med noe kortere åpningstider.

Hvor lenge er polet åpent i Strømstad?

Vinmonopolet, Borgarveien 15, Gamle Fredrikst
Man:10.00-17.0010.00-18.00
Tir:10.00-17.0010.00-15.00
Ons:10.00-17.00Stengt
Tor:10.00-18.00

Er alkohol billigere i Sverige?

De største prisforskjellene finner vi på tobakk og alkohol. Prisene i Norge ligger på minst det dobbelte av prisene i Sverige. Alkoholprisene kan du sjekke konkret på Systembolaget og Vinmonopolet.

Hvor mye billigere er vin i Sverige?

Sparte 40 prosent på bestselgerne

Vi har tatt for oss Vinmonopolets bestselgerliste fra 2018 – og sammenliknet norske og svenske priser. Som lista viser, ligger prisdifferansen på disse produktene på om lag 30-40 prosent.

Hvilket Systembolag i Strömstad er størst?

Gallerian Strömstad ligger på lilla Oslovägen rett ved Sveriges største Systembolag i Strömstad.

Er det vinmonopol på Nordbysenteret?

Nordmenns umettelige jakt på billig kjøtt, godteri og tobakk har gjort Olav Thon-eide Nordby Shoppingcenter ved Svinesund til et av Nordens største kjøpesentre. Omsetningen i 2014 var på ca 4 milliarder kroner. Det senteret derimot mangler, er muligheten til å kjøpe øl, vin og sprit.

Hva skal man kjøpe i Sverige?

Kjøtt er den klart største grunnen til at nordmenn legger handleturen til Strømstad og Svinesund, eller andre populære utfartssteder i Sverige. I følge analyseselskapet Opinion handler hele 83% av svenskehandlerne kjøtt, mens andre populære varer er godteri (kjøpes av 60%), tobakk (54%) og drikkevarer (50%).

Hvor får man kjøpt alkohol i Sverige?

I Sverige er aldersgrensen 18 år for å kjøpe alkohol i butikker og på restauranter. Alkohol under 2,25 prosent kan man kjøpe uansett alder. For å kjøpe alkohol på Systembolaget (som tilsvarer Vinmonopolet), må man være 20 år gammel.

Er det lov å ta med alkohol i kofferten?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

Er det lov å ta med alkohol fra Sverige?

Skal du ta med deg brennevin og lignende over 22 prosent, må du være 20 år eller mer. Aldersgrensen for kjøp av alkohol og tobakk kan variere fra land til land, og det er aldersgrensen ved innførsel til Norge du må forholde deg til når du ankommer Norge.

Hvor mange liter øl kan man ta med fra Sverige?

Kvote for alkohol og tobakk:
VaretypeMengde
Brennevin/sprit/likør og lignende over 22 % til og med 60 %1 liter
Vin og lignende over 2,5 % til og med 22 %1,5 liter
Øl over 2,5 % (også sterkøl), eller rusbrus o.l. over 2,5 til og med 4,7 %2 liter

Hva koster det å bli tatt i tollen?

Hvis du for eksempel tar inn 2 liter sprit for mye, blir boten på 800 kroner. Tar du inn 12 liter øl for mye, vil det også koste deg 800 kroner. Dobler du den lovlige kvoten, og tar inn 2 liter sprit, 3 liter vin, og 4 liter øl blir forelegget på 1200 kroner (ikke byttet tobakkskvote).

Hvor mye mat kan man kjøpe i Sverige?

Det er ei kvote på til saman 10 kilo kjøt, kjøtvarer, ost og fôrvarer når du reiser til Noreg frå eit anna EØS-land. Denne grensa på 10 kilo gjeld ikkje hunde- og kattemat, berre anna dyrefôr.

Leave a Comment