Er det sunt med tomatsuppe?

Tomatsuppe inneholder også de samme næringsstoffene som du finner i vanlige, ferske tomater. I denne artikkelen kan du lese om fordelene ved å få i seg nok vann. Tomatsuppe kan altså fint inngå som en del av et sunt kosthold.

Hva inneholder tomatsuppe?

Hva inneholder en tomatsuppe?
  • Ferske eller flådde tomater.
  • Hakket løk og hvitløk.
  • Olivenolje.
  • Litt matfløte.
  • Buljong eller vann.
  • Fersk basilikum.
  • Salt og pepper.

Hvordan pimpe Toro tomatsuppe?

Tomatsuppe med egg fra TORO er en enkel og smakfull oppskrift. Om du ønsker en mer mettende suppe, kan du tilsette noen pølsebiter eller litt strimlet skinke.

Slik gjør du

  1. Kok opp suppen som angitt på posen, ev.
  2. Hardkok eggene og del dem i båter.
  3. Server tomatsuppen med eggebåter og pynt med oregano eller annet grønt.

Er det sunt med tomatsuppe? – Related Questions

Er det paprika i Toro tomatsuppe?

TORO smaksrik spansk tomatsuppe base er en godt krydret, spanskinspirert tomatsuppe med paprika og koriander.

Hvilken vin passer til tomatsuppe?

Tomatsuppe. Hvis suppen er laget på ferske tomater og er lett i smak og struktur kan du gå for en litt skarp Sauvignon Blanc eller en Albraino (gjerne en Albarino fra området Rias Baixsas i Spania). Eventuelt kan du også prøve deg på en kjølig Manzanilla Sherry.

Hvor mye makaroni i Toro tomatsuppe?

Toro
Størrelse119 gram
Ingredienser makaroni 23 % (durumhvete), tomat 20 %, maisstivelse, hvetemel, sukker, salt, skummetmelk, rapsolje, aroma, løk, gjærekstrakt, fargestoff (paprikaekstrakt). Allergikere kan reagere på: Durumhvete, hvetemel, skummetmelk,
OpphavsstedNorge
LeverandørOrkla Foods Norge AS

1 more row

Hvor mange kalorier er det i Toro tomatsuppe?

Hei! I en hel pose toro tomatsuppe uten makaroni er det 312 kcal, mens det i en pose tomatsuppe med makaroni er 352 kcal.

Er det melk i Toro tomatsuppe?

Ingredienser. tomat 26 %, maisstivelse, hvetemel, sukker, salt, skummetmelk, rapsolje, aroma, løk, gjærekstrakt, fargestoff(paprikaekstrakt).

Er Toro blomkålsuppe sunt?

Toro vår beste blomkålsuppe

Tilsatt matfløte gir det mer mettet fett, men samtidig et bedre proteininnhold. Middels på fiber, og positivt at den har minst salt.

Hvor usunt er posesuppe?

På grunn av det høye innholdet av erter har ertesuppa også testens høyeste innhold av karbohydrater, men likevel laveste innhold av sukkerarter. Toppkarakteren rykter på grunn av litt høyt innhold av salt. Inneholder omtrent 50 prosent grønnsaker og har testens laveste innhold av energi, karbohydrater, fett og protein.

Hvor lenge varer posesuppe?

Posesupper holder svært lenge, minst fem år. Mellom tre og fem år kan smakskvaliteten reduseres, og om det er mye fett i pulveret, kan det også begynne å harskne. Dette vil du i så fall lett oppdage med nesa. Sannsynligvis vil posens innhold kunne brukes i mange år etter utløpsdatoen.

Hva slags is er sunnest?

Skyr Is. Skyr Is fra Q-Meieriene er en soleklar vinner blant de sunneste iskremene. Q-Meieriene var lenge kjent for å produsere den populære Skyr-yoghurten som verken inneholder sukker eller fett, men har et svært høyt proteininnhold.

Hva er det sunneste man kan spise til middag?

– Gå for torsk, grønnsaker og byggris

– Den sunneste middagen består av tre deler, slik jeg ser det. Fisk, grønnsaker og poteter/byggris, sier Lise von Krogh, klinisk ernæringsfysiolog og en av ekspertene på BraMat.no. Hun legger stor vekt på at råvarene skal være økologiske. – Bruk gjerne torsk.

Hva er det sunneste man kan spise til frokost?

Velger du frukt, grønt, gode fettstoffer, fullkorn og en sunn proteinkilde, er det helt etter boka. Pannekaker av egg og gryn med fyll av fersk frukt eller røykt fisk, er et flott morgenmåltid. Og en smoothie av frukt og grønt, yoghurt og nøtter gir deg en super start på dagen.

Leave a Comment