Hvordan bruke softismaskin?

Her finner du softismaskinen. Plugg maskinen i stikkontakten, hell i isblandingen og trykk på on-knappen. Etter ca. 15 minutter kan du klemme ut perfekt softis rett ned i et kremmerhus, beger eller bare en helt vanlig skål.

Hvor mye koster en soft is?

Priser på softis
KIOSK/KJEDEPRIS LITEN/STORSTRØ
Deli de Luca29/39 kroner5 kroner
Viken Kiosk (Øvre Torggate)35 kronerIngen tillegg
Hawker35 kronerIngen tillegg
Narvesen36 kroner6 kroner

Hvor selger det mest softis i Norge?

Mix: 40 prosent vekst i issalget

Mix mestselgende softisutsalg i Norge har solgt 20.000 softis hittil i år. Mix har godt under halvparten så mange utsalg som Narvesen, med 146 utsalg. Vestlandet og Møre er regionen det selges mest softis hos Mix, mens Nord-Norge er på en tredjeplass.

Hvordan bruke softismaskin? – Related Questions

Hvilken softis er best?

Flertallet levner ingen tvil; det er Shell på Harestua som har den beste softisen. – Helt klart Shell på Harestua, skriver Gro Irene Amdal.

Hva er sunnest av kuleis og softis?

Til manges store sorg må den deilige softisen gi tapt for kuleisen når det gjelder sunt næringsinnhold. – Softis er fetere enn kuleis fordi den har litt mer kalorier og inneholder mer fett og sukker, avslutter Nerland.

Er softis sunt?

Helsedirektoratet anbefaler oss å «Unngå mat og drikke med mye sukker til hverdags». Softis er jo en typisk sesongvare, og for de fleste ikke noe man spiser mye av. – Hold kosematen til spesielle anledninger og ikke spis softis flere ganger i uken, sier Blomkvist.

Har Narvesen softis?

Varm i trøya? Hos oss får du favorittisen – enten det er softis, kuleis eller pinneis. Utvalget kan variere.

Hvilken vaniljeis er best?

Jacobs vaniljeis best i test

99 forbrukere testet fem av isene. Forbrukerne fikk ikke vite hvilke merker de smakte på. Jacobs Vaniljeis falt best i smak, fulgt av Sørlandsis. Tre av isene er utelatt fra forbrukertesten fordi deres egenskaper er relativt like enkelte av dem som er med.

Har Shell softis?

Vi har mange forskjellige typer strø til softis og milkshake, her får du kjøp å velg slik du liker softisen/milkshaken din best.

Hvor gammel er softis?

Den myke og kremete softisen har lenge vært en sommerfavoritt blant nordmenn. Her i landet har vi spist softis siden 50-tallet, forteller marketingdirektør i Diplom-Is, Anne Borgen Sturød. – Den første softismaskinen i Norge fikk vi i 1958.

Hvor er softis fra?

Produksjonen av softis ble utviklet av en gruppe britiske kjemikere på 40-tallet, deriblant Margaret Thatcher. Gruppen oppfant en pumpeteknikk for å doble mengden luft i iskremen, noe som tillot produsentene å redusere råstoffmengden og dermed kostnadene. 4. Softis er i utgangspunktet som vanlig iskrem.

Er det vanilje i softis?

Fordi ekte vanilje er dyrt og sjeldent, brukes vanillin i omtrent all softis og fløteis.

Når kom lollipop isen?

Produktet ble lansert av Thor-is, som i 1996 ble en del av Diplom-is, i 1966 og har siden vært en populær saftis. Isen har appelsin- og bringebærsmak, med tupp overtrekt med sjokolade. Navnet oppsto etter at innehaveren av Thor-is under et besøk i København hørte en sang som inneholdt ordet «Lollipop».

Hvorfor heter det Krone is?

Navnet Krone-is oppsto ikke på grunn av prisen, men fordi det passet til produsentnavnet Slotts-is. Men i hele 15 år, fra 1955 til 1970, kunne man faktisk kjøpe Krone-is for 1 krone. I 1987 var prisen steget til 6 kroner.

Leave a Comment