Hvordan bestille matvarer hjem?

Det er enkelt å bestille matvarer fra foodora market. Legg inn adressen og klikk deg inn på “butikker”. Velg så foodora market og bla deg gjennom utvalget. Legg til varene du ønsker i kassen og gå til betaling.

Har Spar Hjemlevering?

Du kan hente dine ferdig pakkede varer i alle våre butikker som tilbyr netthandel (fra 0,-), eller vi leverer de hjem på døren din (fra 69,-). Prisen på henting og hjemlevering kan varierer – avhengig av hvilken butikk du som kunde handler fra.

Hvor leverer Oda?

Vi leverer til store deler av Østlandet. Sjekk om hjemkjøring er tilgjengelig i ditt område og hva det koster på denne siden. Dersom du oppretter en konto og legger inn postnummeret ditt holder vi deg selvfølgelig også informert når vi kommer til Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi utvider så fort vi kan!

Hvordan bestille matvarer hjem? – Related Questions

Er Oda gratis?

Den viktige støtten fra våre partnere og alle frivillige timer som blir lagt ned gjør at medlemskap i ODA er gratis!

Hvor mye koster Oda Hjemlevering?

Levering koster fra kr 0,-, avhengig av hvilken dag og tid du velger og hvilket område du bor i.

Kan Oda levere samme dag?

Fristen for å bestille er kl. 01.00 hvis du vil ha levering dagen etter. I tillegg tilbyr vi levering samme dag og ekspresslevering i noen områder. *Gyldig første 30 dager etter registrering.

Er Oda internasjonalt?

Den norske netthandel-suksessen Kolonial.no (snart Oda) skal lanseres i Finland i år og Tyskland 2022. Selskapet henter nå over 2 milliarder kroner fra nye og eksisterende investorer for å finansiere satsingen. En milliard går inn i selskapet som ny kapital.

Hvilken butikk er Oda?

Oda er Norges største matbutikk på nett, og du finner oss i både App Store og på Google Play! Foruten lave priser har vi utvalg som et supermarked, og det er med deg overalt.

Hvem eier Oda no?

Oda (tidligere Kolonial.no)

Per 19. oktober er regnskapet for 2021 ikke blitt offentliggjort. De største eierne er: Kinnevik (21 prosent), Rasmussengruppen (19 prosent), Gründere (21 prosent), Softbank (13,3 prosent), Prosus (13,3 prosent), andre (8,6 prosent) og Rema (4 prosent).

Er Oda billig?

Oda er den første matbutikken på nett med ordentlig lave priser og vi er billigere enn de fleste butikker. Levering koster 0,- på utvalgte steder og til utvalgte tider. Kostnadene holdes nede av at vi ikke har mange store butikker med ansatte på hvert gatehjørne.

Hva hete Oda før?

Byrået er kjent for blant annet Miro, Okta og norske Whereby. I slutten av april bytter selskapet navn fra Kolonial.no til Oda. – Vi ruller ikke ut navnet og den nye identiteten for fullt før senere i vår, men vi er så stolte av det nye navnet vårt og ønsket å dele det med omverdenen.

Hvorfor byttet Oda navn?

Vi ville at det nye navnet skulle være kort, enkelt, positivt og funke i flere land. Oda har alle de egenskapene. Vi liker også at det har røtter i Norden. Hvor vi kommer fra skal ikke bare synes i navnet, men i alt fra måten vi behandler kunder og medarbeidere, til ambisjonene vi har på klima, miljø og bærekraft.

Hvem eier Oda mat?

Oda (selskap)
Kolonial.nos varebiler utenfor hovedlageret i Lørenskog
Offisielt navnKolonial.no AS
Eier(e)Kinnevik, Prosus, SoftBank, Rasmussengruppen
HovedkontorOslo
LandNorge

Hvor mye eier Rema av Oda?

Kolonial/Oda-gründerne eier også 21 prosent, mens familieeide Rasmussengruppen eier 19 prosent. Softbank og Prosus eier 13,3 prosent hver, mens Rema eier fire prosent. Kolonial/Oda har vokst kraftig siden starten i 2013, og selskapets posisjon har bare blitt forsterket gjennom koronapandemien.

Er Oda og kolonial det samme?

Dagligvarebutikken på nett har blitt for store for Norge og navnet passer ikke lenger. Så langt i år er selskapet også lønnsomt for første gang.

Hvor leverer meny?

Hvor tilbyr vi hjemlevering? Vi leverer varer til utvalgte steder i Norge, og utvider stadig leveringsområdet vårt. For tiden leverer vi til Oslo, Akershus, Vestfold, Telemark, Drammen, Trondheim, Bergen, Stavanger, Klepp, Sandnes, Sola, Randaberg og Kristiansand.

Hva er Oda matlevering?

Oda er Norges største matbutikk på nett, og du finner oss i både App Store og på Google Play! Foruten lave priser har vi utvalg som et supermarked, og det er med deg overalt. God lunsj er viktig!

Hvor raskt leverer Oda?

Hos oss kan du bestille varer for levering neste eller samme dag* som du bestiller. Prisene endrer seg avhengig av når du ønsker varene levert, og våre beste priser får du om du bestiller litt frem i tid eller til neste dag.

Hvordan betaler man på Oda?

Kategorier
  1. Betaling med kort.
  2. Betaling med Vipps.
  3. Faktura.
  4. Kreditering.
  5. Gavekort.
  6. Kansellering av bestilling.

Leave a Comment