Hvor spise lunsj i Bodø?

Lunsjrestauranter i Bodø
  • En Kopp .Restaurant.Cafe&Bar. 459 anmeldelserStengt nå
  • Bryggerikaia. 613 anmeldelserStengt nå
  • Ohma Asian Cooking. 413 anmeldelserStengt nå
  • Restaurant Bjørk. 723 anmeldelserStengt nå
  • Hundholmen Brygghus & Gastropub. 267 anmeldelserStengt nå
  • LystPå
  • Løvolds Kafeteria.
  • Orion Pizza Restaurant AS.

Er foodora dyrt?

Foodora tar 30-35 prosent av summen du betaler for måltidet + leveringskostnaden du betaler – selv om prisen er den samme som i restauranten. «Pink Choice» er restauranter som betaler 8000 kroner i måneden. Mange ulike leveranser til flere kunder kan bli plassert i samme boks.

Hvor mye tjener foodora bil?

Dette inkluderer både ansatte og oppdragstakere. Våre ansatte bud har tariffavtale og grunnlønn, og det er vi veldig stolte over. I foodora tjener våre syklister i dag 218 kr i timen i snitt.

Hvor spise lunsj i Bodø? – Related Questions

I hvilke byer leverer foodora?

foodora ble etablert i Norge i 2015 og har de siste fire årene vokst eksponentielt, og leverer i dag mat fra over 1000 restauranter i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Trondheim, Drammen, Lillestrøm, Tromsø og Fredrikstad.

Hvilke land er foodora i?

Foodora opererte tidligere i følgende land: Østerrike, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland. Siden mai 2020 opererer Foodora bare i de tre nordiske landene Finland, Norge og Sverige. Foodora Norway AS ble etablert i Oslo i april 2015, og 15. juli 2015 åpnet nettsiden for bestilling.

Hvor kan man bruke foodora?

Hvor kan du bestille foodora? foodora leverer favorittmaten på døra i følgende byer: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandnes, Kristiansand, Fredrikstad, Sarpsborg, Tromsø, Drammen, Lillestrøm, Tønsberg, Sandefjord, Skien, Porsgrunn, Asker og Bærum.

Finnes foodora i Danmark?

Leveringstjenesten Hungry er allerede etablert i en rekke byer i hele Danmark. Foodora uttaler at de tror hurtighandelen i Danmark er en god investering å satse på. Foodora er et selskap i vekst og har utviklet sine tjenester det siste året.

Er Wolt eller foodora billigst?

Skulle bestille en favoritt fra Wolt, men la merke til at prisen var blitt ganske høy. Ved å sjekke ordrehistorikk kunne vi se at prisen var gått opp fra 189 til 339 kr, nesten 80% prisøkning. Hos foodora kostet maten fortsatt den samme (189).

Hvem betaler foodora?

Når du bestiller betaler du samtidig for produktet, inkludert eventuell transport, direkte til foodora, og foodora administrerer betalingen videre til Partneren. Du betaler ikke noe til budet som leverer Produktet til deg.

Er det vanlig å tipse foodora?

Kundene ønsker endring. Kundene ønsker å tipse budet etter at maten er levert.

Hva tjener man som Wolt bud?

Som Woltbud tjener du i snitt 175-185kr/timen. Wolt har en minimumsgaranti som sikrer at budene har et forsvarlig kommisjonsnivå når etterspørselen er lav, men kombinert med et provisjonsbasert kommisjonsnivå – som slår inn når etterspørselen overgår minimumsgarantien – gir det muligheten for budene å tjene langt mer.

Har Foodora bil?

Foodora skulle sikre utslippsfri hjemlevering med sykkel. Nå fraktes mer og mer av maten med bil. Da sykkelbudene med de rosa boksene kom til Oslo i 2015, var det miljøvennlig hjemlevering som var konseptet.

Hvor mye prosent tar Foodora?

Bestillingsplattformar som Foodora tar opptil 35 prosent av menyprisen.

Kan man betale kontant med foodora?

Også kan man betale kontant.

Hvor gammel må man være for å jobbe i foodora?

Foodora sine nettsider står det at det kreves at man er 18 år for å bli bud (scroll litt ned på siden så ser du kravene). Så lenge jobben ikke er farlig for deg eller krever spesiell utdanning, så kan du i prinsippet søke jobber hvor som helst. Det er opp til leder å avgjøre om de vil ansette personer under 18 år.

Hvem driver foodora?

foodora er datterselskap av Delivery Hero, et av verdens ledende online matleveringsselskaper, med hovedkontor i Berlin.

Hvor gammel må man være for å være WOLT bud?

Du bestemmer hvilke dager og timer du ønsker å levere helt selv! Hva trenger jeg før jeg starter? Du trenger en smart-telefon, ditt eget kjøretøy – og du ha fylt 18 år.

Hvor mange ansatte i foodora?

Foodora Norge sysselsatte 1553 medarbeidere gjennom 2021. Det tilsvarte 418 fulle årsverk. Ved inngangen til 2022 hadde selskapet 916 ansatte.

Hvordan bestille mat på foodora?

Hvordan fungerer det? På foodoras nettside eller i appen velger du enkelt din favorittrestaurant og retten du ønsker å bestille. Deretter får du maten på døren varm og spiseklar innen kort tid. Er dere flere, eller hvis du er ekstra sulten, kan du velge å bestille flere retter fra samme restaurant.

Leave a Comment