Hvor mange kalorier har en wienerpølse?

Hei! I 100 g wienerpølse fra Gilde er det 224 kcal. En pølse veier ca. 65 g.

Hvor mange kalorier i en wienerpølse med brød?

Fullt og utvidet næringsinnhold for 100 gram av oppskriften på Wienerpølse i brød
NavnVerdiEnhet
Kalorier240,37Kcal
Protein9,51gram
Fett14,49gram
Mettede fettsyrer4,67gram

Hvor mange gram wienerpølse?

Det er med andre ord ganske vanlig at en wienerpølse veier mellom 65 og 70 gram per pølse. Les også: Hvordan koke grillpølser. Antall kalorier varierer ennå mer, fra magre pølser hvor hver pølse kun inneholder rundt 100 kcal, til mye fetere pølser som nesten har dobbelt så mange kalorier i seg.

Hvor mange kalorier har en wienerpølse? – Related Questions

Hvor mye veier en wiener pølse?

En wienerpølse veier 65 gram, gir 157 kcal inneholder 13 gram fett per stykk (20 gram per 100 gram). Det gjør at 74 prosent av den totale energien i pølsen kommer fra fett, hovedsaklig mettet fett.

Hvor mange kalorier i en pølse?

1 grillpølse: 135 kcal. 1 wienerpølse: 145 kcal. 1 baconpølse: 195 kcal. 1 ostepølse: 200 kcal.

Hvor mange wienerpølser per person?

Uansett om du griller eller steker i ovn – beregn minimum to pølser ferdig grillet pr person, klart til dere skal starte å spise. Da får du stagget den verste sulten, og kan grille mer når du ser hvor sultne folk er.

Hvor mange gram er det i en pølse?

I gjennomsnitt veier hver pølse omtrent 100 gram.

Hvor mange gram pølse?

Sosialt
RåvareMengde per porsjon
Kjøtt med ben250 g
Koteletter250 g
Kjøttdeig og karbonadedeig100-150 g
Pølser150 g

Hvor mange gram er en gilde pølse?

Gilde sin ostegrill veier 60 gram per pølse. Jevnt over veier vanlige, tynne grillpølser rundt 55 til 60 gram hver, mens tykkere grillpølser som ostepølser veier rundt 80 gram per. Dette er faktisk omtrent like mye som vekta på en wienerpølse. Gildes vanlige grillpølser inneholder derfor 133,2 kalorier per pølse.

Hva er sunnest av pølse og burger?

Fra et helseperspektiv er hamburgerne definitivt et bedre valg (velg og merke hvis du har laget hamburgeren selv, og vet at den ikke er proppfull av fett). Den har fire ganger så mye protein og jern, fem ganger så mye sink og en fjerdedel salt som pølsa.

Hvor mange kalorier i Gilde pølse?

Næringsinnhold
Energi kJ889.2 kJ
Energi kcal214.2 kcal
Fett17.1 g
Hvorav
– Mettet fett6.1 g

Er pølse veldig usunt?

Pølser er rødt og bearbeidet kjøtt, noe helsemyndighetene anbefaler at vi spiser i begrensede mengder. I tillegg er det ifølge ernæringsfysiologen også en del salt i pølser, noe nordmenn generelt får alt for mye av. – Pølser er også kaloririk mat og inneholder en del mettet fett.

Hva er sunnest av grillpølser og wienerpølser?

De sunneste pølsene til sommergrillen er:

Go’ og Mager Grillpølse, 145 kcal, 9 g fett (mest umettet og enumettet), 10,5 g proteiner. Go’ og Mager Wienerpølse, 145 kcal, 9 g fett (mest umettet og enumettet), 10,5 g proteiner.

Hvor mange pølser er det vanlig å spise?

Totalt spiser en gjennomsnittlig nordmann over 100 pølser i året, noe som gjør at vi ender opp med å spise om lag 500 millioner pølser på ett år. Selv om spesialpølser og hjemmelaget pølse får stadig flere tilhengere, er det grillpølsene til Gilde som er de mest populære. Dette er den mest solgte pølsa i Norge.

Hvor mange kalorier i en grill pølse?

1. En grillpølse veier 110 gram og det betyr at kaloriinnholdet per pølse er 253 kcal. Legger vi til et pølsebrød på cirka 25 gram må vi plusse på 76 kcal.

Leave a Comment