Hvor får man kjøpt Funkygine mat?

PS: Serien er tilgjengelig i de fleste Rema 1000, Coop OBS, Coop Mega og Coop Extra butikker. I utvalgte Spar, Joker, Meny og Bunnpris butikker. I tillegg kan man kjøpe hele pasta og pastasaus serien i alle Sunkost butikker.

Hvor mye får Funkygine betalt?

Omsetningen falt med en snau million fra året før. Selskapet hadde inntekter på nær 7,8 millioner kroner i 2021, mot over 8,6 millioner i knallåret 2020. Inntektene holdt seg likevel omtrent på høyde med 2019.

Er Funkygine Fiberstykker sunt?

Sunt og godt

De har i tillegg en grovhet på 89 %, er nøkkelhullsmerket og rike på proteiner og kostfiber. Et godt, sunt og praktisk produkt, med andre ord. – Det er anbefalt at voksne har et inntak på 25-35 gram kostfibre daglig, og ved å velge disse rundstykkene er du på god vei.

Hvor får man kjøpt Funkygine mat? – Related Questions

Hvilke butikker har Funkygine brød?

Treningsprofilen Funkygine har fått eget fiberbrød. – Nå er «babyen» min endelig ute, dette er utrolig stort, sier treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine. Fra mandag 16. september er «Funkygine fiberbrød» på plass i brødhylla hos så å si alle landets KIWI, MENY, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Hva heter den nye ungen til Funkygine?

Det avslører hun på Instagram mandag ettermiddag. Vasstrand er nå firebarnsmor, da hun fra et tidligere forhold har datteren Filippa og sønnen Sokrates. Med Sundli har hun sønnen Milano, og nå også det nye familiemedlemmet – en liten gutt som har fått det noe uvanlige navnet Indigo Iro.

Hvor gammel er Filippa ungen til Funkygine?

Hun og ektemannen Morten Sundli og de tre barna Filippa (11), Sokrates (6) og minstemann Milano (2) flyttet fra Oslo til Jessheim for en liten tid tilbake og trives tett på naturen.

Hvor mange kalorier er det i Funkygine brød?

Ingredienser
Næringsinnhold og produktinformasjonPr. 100g
Energi kj/kcal981/234
Fett g3.6
Mettede fettsyrer g0.6
Karbohydrater g32.5

Hvilket brød er slankende?

Uavhengig av om man skal ned i vekt eller ikke, så anbefaler vi å velge et brød som er grovt. Det betyr at brødet inneholder mye fiber fra hele korn og sammalt korn. Fiber gjør at kroppen bruker lengre tid på å fordøye brødet, og da stiger blodsukkeret langsommere, og vi holder oss mett lengre.

Er brød bra for å gå ned i vekt?

Brød slanker

De som spiser mest fullkornbrød, er ikke bare sunnest, men også slankest. Brødet er ofte det første mange dropper når de vil gå ned et par kilo, men mangelen på gode karbohydrater kan godt bety at du ikke har overskudd til å trene og får forstoppelse, og at vekttapet i siste instans uteblir.

Hva slags brød er sunnest?

Men når det gjelder det sunneste brødet, er det noen gode alternativer:
  • Brød av havremel. Dette er et veldig sunt, lett brød.
  • Brød med flere kornsorter. Denne typen brød har høyt vitamin- og mineralinnhold.
  • Fullkornsbrød.
  • Rugbrød.
  • Mindre sunt brød.

Kan man spise brød hver dag?

Brød inneholder mange viktige næringsstoffer og mineraler, og har en rekke positive helseeffekter. Helsedirektoratet anbefaler oss å spise grovt brød og kornprodukter hver dag.

Er toast brød usunt?

Det er helt greit å spise toast ofte. Vi anbefaler at man velger grovt brød, og for å sjekke hvor grovt brødet er, kan du ta en titt på denne artikkelen. Det er ikke usunt å spise ketchup, skinke og ost som pålegg. Men det er alltid fint å variere hvilke pålegg man bruker.

Er Funkygine brød sunt?

Da Bramat.no gjennomførte en stor test av norske grovbrød i januar, kåret de Funkygine fiberbrød til én av testens vinnere. I ernæringstesten trekkes det frem at brødet har mye fiber og høy grovhetsprosent, og inneholder en helt grei mengde salt. – Det er et saftig brød som holder seg godt lenge.

Er grovt eller fint brød sunnest?

Er grovt eller fint brød sunnest? Grovt brød inneholder ikke bare mer fiber, men også mer vitaminer og mineraler enn brød laget av finmalt mel. Grovt brød gir dessuten jevnere blodsukker og metter bedre enn lyst brød. Skal du gå for sunnhet, bør du altså se på hvor grovt brødet er, ikke hva slags mel er laget av.

Hvor sunt er ristet brød?

Dette skjer med brødet når du rister det

Men svaret på spørsmålet om det er sunt er faktisk både-og. Når du rister, steker eller baker mat med mange karbohydrater, som for eksempel brød, dannes stoffet akrylamid, som skal kunne øke risikoen for kreft. Samtidig forsvinner noen av vitaminene i brødet.

Hvorfor er grovt brød sunnere?

Helseeffektar av å ete grove kornprodukt

Grove kornprodukt kan òg bidra til å halde vekta stabil. Fullkorn og kostfiber reduserer risiko for hjarte- og karsjukdommer. Kostfiber reduserer risiko for type 2-diabetes. Fiberrike matvarer reduserer risiko for kreft i tykk- og endetarm.

Er havregryn grovt?

Grove kornprodukter, som grovt brød, sammalt mel og havregryn, har et betydelig høyere innhold av kostfiber og nødvendige næringsstoffer enn raffinerte kornprodukter, som lyst brød og siktet hvete mel.

Hvor sunt er dansk rugbrød?

Rikest på fiber!

Rug er den mest fiberrike kornsorten og består av hele 16 % fiber. Å spise nok fiber, 25-35 gram om dagen, er bra for fordøyelsen, tarmfloraen og hjertet. Med bare to skiver grovt rugbrød har du sikret deg 40 % av anbefalt fiberinntak.

Hvor mange brødskiver i løpet av en dag?

– Hvis du er en gjennomsnittskvinne som har et gjennomsnittlig kaloriinntak på cirka 2000 kalorier, kan du fint spise seks brødskiver i løpet av en dag. – Bytter du ut brødskivene med knekkebrød kan du spise litt flere, da knekkebrød inneholder omtrent like mange kalorier per 100 gram, men veier mindre.

Leave a Comment