Hvem leverer matvarer på døra?

Joker og Spar, har dagligvarer i nettbutikk, og leverer i enkelte områder, sjekk nettbutikken for å se om de leverer i nærheten av der du bor. Coop og Bunnpris-butikker rundt om kring i landet driver også med utlevering av varer på eget initiativ, samt ved hjelp av Røde Kors noen steder.

Hvor leverer meny?

Hvor tilbyr vi hjemlevering? Vi leverer varer til utvalgte steder i Norge, og utvider stadig leveringsområdet vårt. For tiden leverer vi til Oslo, Akershus, Vestfold, Telemark, Drammen, Trondheim, Bergen, Stavanger, Klepp, Sandnes, Sola, Randaberg og Kristiansand.

Hvor leverer Oda mat?

Vi leverer til store deler av Østlandet. Sjekk om hjemkjøring er tilgjengelig i ditt område og hva det koster på denne siden. Dersom du oppretter en konto og legger inn postnummeret ditt holder vi deg selvfølgelig også informert når vi kommer til Bergen, Trondheim og Stavanger.

Hvem leverer matvarer på døra? – Related Questions

Er Oda dyrere enn butikk?

Oda har til enhver tid en sammenligning av prisene fra Meny, Rema, og Oda. Oda følger prisene som Rema har, og har derfor de samme prisene.

Hvor mye koster Oda Hjemlevering?

Levering koster fra kr 0,-, avhengig av hvilken dag og tid du velger og hvilket område du bor i.

Hva er billigst av Kiwi og Rema 1000?

Og, årets vinner av VGs store matbørs høsten 2021 er Rema 1000! Men, konkurransen mellom lavpriskjedene er knivskarp og Rema vinner foran Kiwi med fattige 12 kroner på en matkurv som koster rundt 3000 kroner. Extra kommer inn som tredje billigste kjede, 46 kroner dyrere enn Rema.

Er Oda billigere enn Kiwi?

Konklusjonen i Nettavisens pristest er:

Handlekurven er billigst hos Kiwi. Oda er dyrest – 17,20 kroner dyrere enn rimeligste lavpriskjede, Kiwi. Oda er 10,5 kroner dyrere enn Rema 1000. Oda er like dyr eller dyrest på 6 av 28 varer – tilsvarende 21 prosent.

Er Oda billigere enn Meny?

Nei, tvert i mot. Oda er den første matbutikken på nett med ordentlig lave priser og vi er billigere enn de fleste butikker. Levering koster 0,- på utvalgte steder og til utvalgte tider. Kostnadene holdes nede av at vi ikke har mange store butikker med ansatte på hvert gatehjørne.

Hvem eier Oda matlevering?

Oda (selskap)
Kolonial.nos varebiler utenfor hovedlageret i Lørenskog
Offisielt navnKolonial.no AS
Eier(e)Kinnevik, Prosus, SoftBank, Rasmussengruppen
HovedkontorOslo
LandNorge

Er Oda billigere?

Oda er den første matbutikken på nett med ordentlig lave priser og vi er billigere enn de fleste butikker. Levering koster 0,- på utvalgte steder og til utvalgte tider. Kostnadene holdes nede av at vi ikke har mange store butikker med ansatte på hvert gatehjørne.

Hvor sender komplett varene fra?

Alle varene du kjøper hos oss sendes fra vårt lager i Sandefjord. Klikk produktene trygt hjem og få pakken din levert på kun 1-3 dager.

Hva tjener Oda penger på?

Like lave priser, levert på døra

Matvarer levert på døra er smart, også for lommeboka. Derfor har vi like lave priser som de andre lavprisbutikkene. At vi i april 2022 vant VG matbørs, over 100 kroner billigere enn Kiwi, viser at du ikke lengre må i fysisk butikk for å finne de laveste prisene.

Er Oda like billig som Kiwi?

Oda er dyrest – 17,20 kroner dyrere enn rimeligste lavpriskjede, Kiwi. Oda er 10,5 kroner dyrere enn Rema 1000. Oda er like dyr eller dyrest på 6 av 28 varer – tilsvarende 21 prosent. Extra er dyrest eller like dyr på 3 av 28 varer.

Hva er det vanlig å tjene?

Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) er en gjennomsnittlig fulltids månedslønn i Norge 48.750 kroner. Menn tjener i snitt litt mer enn kvinner – 51.630 kroner for menn mot 45.190 for kvinner. Det er selvsagt store forskjeller fra yrke til yrke, og fra næring til næring.

Hvor mye eier Rema av Oda?

Per 19. oktober er regnskapet for 2021 ikke blitt offentliggjort. De største eierne er: Kinnevik (21 prosent), Rasmussengruppen (19 prosent), Gründere (21 prosent), Softbank (13,3 prosent), Prosus (13,3 prosent), andre (8,6 prosent) og Rema (4 prosent).

Hvem er eieren av REMA 1000?

Rema 1000, stilisert som REMA 1000, er en norsk franchisekjede med dagligvareforretninger som eies av Reitan Retail. Den første butikken ble startet av forretningsmannen Odd Reitan i samarbeid med hans far Ole Reitan 15. februar 1979 på Bromstad i Trondheim, under navnet Rema 600.

Hva het Oda før?

Kolonial.no har kommet frem til sitt nye navn sammen med navnespesialistene A Hundred Monkeys. Byrået er kjent for blant annet Miro, Okta og norske Whereby. I slutten av april bytter selskapet navn fra Kolonial.no til Oda.

Hvem er konkurrentene til Oda?

Meny og Coop har større nedslagsfelt. Til forskjell fra Oda som i hovedsak leverer på Østlandet, er Coop Hjemlevering landsdekkene. Meny leverer også i store deler av Norge.

Hvor lang tid tar Oda?

Hos oss kan du bestille varer for levering neste eller samme dag* som du bestiller. Prisene endrer seg avhengig av når du ønsker varene levert, og våre beste priser får du om du bestiller litt frem i tid eller til neste dag.

Leave a Comment