Hvem leverer matvarer på døra?

Joker og Spar, har dagligvarer i nettbutikk, og leverer i enkelte områder, sjekk nettbutikken for å se om de leverer i nærheten av der du bor. Coop og Bunnpris-butikker rundt om kring i landet driver også med utlevering av varer på eget initiativ, samt ved hjelp av Røde Kors noen steder.

Hvor leverer Oda mat?

Vi leverer til store deler av Østlandet. Sjekk om hjemkjøring er tilgjengelig i ditt område og hva det koster på denne siden. Dersom du oppretter en konto og legger inn postnummeret ditt holder vi deg selvfølgelig også informert når vi kommer til Bergen, Trondheim og Stavanger.

Hva er Oda matlevering?

Oda er Norges største matbutikk på nett, og du finner oss i både App Store og på Google Play! Foruten lave priser har vi utvalg som et supermarked, og det er med deg overalt. God lunsj er viktig!

Hvem leverer matvarer på døra? – Related Questions

Er Oda billig?

Oda er den første matbutikken på nett med ordentlig lave priser og vi er billigere enn de fleste butikker. Levering koster 0,- på utvalgte steder og til utvalgte tider. Kostnadene holdes nede av at vi ikke har mange store butikker med ansatte på hvert gatehjørne.

Er Oda gratis?

Den viktige støtten fra våre partnere og alle frivillige timer som blir lagt ned gjør at medlemskap i ODA er gratis!

Hvem eier Oda matlevering?

Oda (selskap)
Kolonial.nos varebiler utenfor hovedlageret i Lørenskog
Offisielt navnKolonial.no AS
Eier(e)Kinnevik, Prosus, SoftBank, Rasmussengruppen
HovedkontorOslo
LandNorge

Hvordan virker Oda?

Hos oss kan vi oppbevare og pakke frukt og grønnsaker under perfekte forhold, og det er heller ikke mange som tar og klemmer på hver vare. Alt pakkes og fraktes i separate temperatursoner og i en ubrutt kjølekjede helt fram til døren din eller til der du henter.

Hva er målet til Oda?

Som en utfordrer i dagligvarebransjen er målet vårt å fortsette å presse lavpriskjedene på pris, og på den måten gi kundene våre en enklere og smartere handleopplevelse. Les mer om prisene våre her.

Hva het Oda?

Etter rekordåret 2020 er Kolonial.no klare for å vokse også utenfor Norge. Selskapet har utviklet verdens mest effektive netthandel for dagligvarer. Det meste ligger til rette for å skape kundeverdi også i nye markeder.

Hvor lang tid tar Oda?

Hos oss kan du bestille varer for levering neste eller samme dag* som du bestiller. Prisene endrer seg avhengig av når du ønsker varene levert, og våre beste priser får du om du bestiller litt frem i tid eller til neste dag.

Når må man bestille Oda?

Siden butikken vår er på internett, holder vi åpent hele døgnet. Fristen for å bestille er kl. 01.00 hvis du vil ha levering dagen etter.

Hvor mye eier Rema av Oda?

Kolonial/Oda-gründerne eier også 21 prosent, mens familieeide Rasmussengruppen eier 19 prosent. Softbank og Prosus eier 13,3 prosent hver, mens Rema eier fire prosent. Kolonial/Oda har vokst kraftig siden starten i 2013, og selskapets posisjon har bare blitt forsterket gjennom koronapandemien.

Er Oda billigere enn Kiwi?

Konklusjonen i Nettavisens pristest er:

Handlekurven er billigst hos Kiwi. Oda er dyrest – 17,20 kroner dyrere enn rimeligste lavpriskjede, Kiwi. Oda er 10,5 kroner dyrere enn Rema 1000. Oda er like dyr eller dyrest på 6 av 28 varer – tilsvarende 21 prosent.

Hvem er eieren av Rema 1000?

Rema 1000, stilisert som REMA 1000, er en norsk franchisekjede med dagligvareforretninger som eies av Reitan Retail. Den første butikken ble startet av forretningsmannen Odd Reitan i samarbeid med hans far Ole Reitan 15. februar 1979 på Bromstad i Trondheim, under navnet Rema 600.

Hvem er konkurrentene til Oda?

Meny og Coop har større nedslagsfelt. Til forskjell fra Oda som i hovedsak leverer på Østlandet, er Coop Hjemlevering landsdekkene. Meny leverer også i store deler av Norge.

Hvorfor byttet Oda navn?

Vi ville at det nye navnet skulle være kort, enkelt, positivt og funke i flere land. Oda har alle de egenskapene. Vi liker også at det har røtter i Norden. Hvor vi kommer fra skal ikke bare synes i navnet, men i alt fra måten vi behandler kunder og medarbeidere, til ambisjonene vi har på klima, miljø og bærekraft.

Er Oda og kolonial det samme?

Dagligvarebutikken på nett har blitt for store for Norge og navnet passer ikke lenger. Så langt i år er selskapet også lønnsomt for første gang.

Hvorfor navnet Oda?

Forbinder navnet med poesi

Han begrunner også hvorfor de falt på navnet «Oda». Ifølge Munthe-Kaas betyr navnet dikt eller poesi på spansk og italiensk, og at «ode» på engelsk betyr det samme. Han håper nå å kunne «skape poesi i folks hverdag».

Hvor mange jobber i Oda?

hver. Ifølge Munthe-Kaas har Oda rundt 600 faste ansatte. Av disse kjøpte en tredjedel, 206 personer, aksjer i selskapet.

Leave a Comment