Hvem har rett på studentrabatt?

Hvem kan få studentrabatt? studerer på heltid ved videregående skole, universitet, høgskole, akademi, krigsskolen og tilsvarende læreinstitusjoner som kvalifiserer til støtte gjennom Lånekassen. Norske utenlandsstudenter får også studentrabatt.

Hvordan få studentkortet?

Slik skaffer du deg et studentkort

Møt opp med gyldig ID på Kortsenteret på Studentsenteret. Kortsenteret tar bilde av deg og du får kortet med en gang. Bruk kortet.

Hvor gammel må man være for å bruke studentkortet?

Over 18 år? Så lenge du er over 18 år kan du være medlem av Studentkortet og ta i bruk rabatter.

Hvem har rett på studentrabatt? – Related Questions

Har Zalando studentrabatt?

Studentkortet.no kan tilby alle våre medlemmer 10% StudentrabattZalando. Husk at medlemskapet er gratis, så er du ikke medlem eller kjenner noen som ikke er medlem? Meld dere inn i dag på www.studentkortet.no Helt gratis- Kun fordeler for deg som student!

Når er man regnet som student?

En student er en student/elev/lærling over 18 år som deltar i en godkjent utdanning med rett til lån eller stipend fra Lånekassen.

Kan man bruke studentkort som ID?

Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Studentbevis er ikke ansett som gyldig legitimasjon.

Er studentkortet gratis?

Studentkortet er enkel, rask og gratis sparing på nett og i butikk for elever, lærlinger og studenter. Få tilgang på over 180 rabatter med oss.

Har videregående elever studentrabatt?

Dette varierer litt, men mange steder, så får du det ja. Du er ikke offisielt student, men elev. Men mange steder har med elever, gjerne over 16 år, i studentrabattene sine. For eksempel NSB, Ruter og andre sånne steder, inkluderer elever over 16 år i studentrabatten.

Er studentbevis gyldig ID?

OBS. Studentbeviset (studentkortet) fungerer ikke som legitimasjon. Når du skal legitimere deg ved eksamen eller på kollektivtransport må du ha med gyldig legitimasjon i tillegg.

Hvordan bevise at man er student?

Svar: Ved eventuell billettkontroll viser du frem Studentbevis-appen (samt gyldig billett). Du trenger ikke trykke på noe i Studentbevis-appen for å vise at du har rett til studentrabatt).

Hvor kan man få rett kopi av pass?

Kopi av pass: Rett kopi av passet må være bekreftet enten av Notarius Publicus, politi, advokat, revisor eller bank.

Hvor mye koster ID-kort?

Pass og IDkort

Du betaler: Fra 16 år: 920 kroner. Mellom 10 og 15 år: 730 kroner. Under 10 år: 540 kroner.

Kan man reise uten pass?

Reise i resten av verden

Pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett er de eneste norske reise– og ID-dokumentene som er gyldig i utlandet. ID-kortene er kun gyldig i EU-/EØS-landene og Sveits. En rekke land har innført midlertidig grensekontroll i Schengen.

Kan jeg beholde mitt gamle pass?

Alle som søker om nytt pass eller nasjonalt ID-kort må ha med det gamle passet, selv om det er utløpt. Når du søker om nytt pass, skal det gamle makuleres. Når du søker om nasjonalt ID-kort, beholder du passet ditt så lenge det fortsatt er gyldig.

Hvilke land godtar ikke nødpass?

Et håndskrevet nødpass kan ikke benyttes ved ved innreise USA og Dubai. Det er også viktig å bemerke at du selv er ansvarlig for å undersøke om det landet du skal reise til godtar nødpass.

Hva koster nødpass 2022?

Søknadsgebyret for nødpass er 1.000 kroner. Det er samme pris for barn og voksen. Du betaler gebyret når du møter opp på pass– og ID-kontoret. Nødpasset er gyldig kun for den aktuelle reisen.

Kommer jeg inn i Danmark uten pass?

Det er passfrihet i Norden, men du skal kunne sannsynliggjøre at du er nordisk statsborger. For innreise i Danmark kreves norsk pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Nødpass aksepteres også.

Hvor kan en reise uten pass?

Man skal i utgangspunktet ha pass for å reise inn i alle land, men norske borgere kan reise uten pass i Norden. Det betyr at du som nordmann kan reise til Sverige, Danmark, Finland, Island, Færøyene, Grønland samt Åland uten å ha gyldig pass.

Kommer man seg hjem fra Spania uten pass?

Gyldig oppholdskort og pass må medbringes. Nasjonalt ID-kort er gyldig reisedokument for reiser til EU-/EØS og Sveits. Nasjonalt ID-kort med reiserett er gyldig som reisedokument når du skal reise til EU-/EØS-landene og Sveits.

Leave a Comment