Hvem eier Matkanalen?

Matkanalen har 1,4 millioner månedlige seere i Danmark og Norge. I april 2020 ble kanalen også lansert i Sverige under navnet Godare.se. Kanalen eies fra 15. juni 2020 80% av Schibsted Norge AS.

Hvor finner jeg TV Norge?

Kommer du for sent inn i et program kan du enkelt starte programmet fra begynnelsen med start forfra, og med RiksTV-appen kan du se TVNorge rett på nettbrettet ditt.

Er strim billig?

Strim Mye. 349,-/mnd. Strim Mye gir deg innhold fra TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime og Viaplay, i tillegg til TV-kanaler.

Hvem eier Matkanalen? – Related Questions

Kan man se TV 2 på nettet gratis?

TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner.

Hva koster strim i mnd?

Pakken Strim Mye koster 349 kr/mnd og er best for deg som vil ha de viktigste TV-kanalene og strømmetjenestene.

Hvordan se utenlandsk TV i Norge?

 1. Gjør slik for å strømme utenlandsk TV.
 2. Koble deg til Hide.Me VPN.
 3. Hide.Me erstatter din opprinnelige IP-adresse med en anonym IP og krypterer forbindelsen.
 4. Strøm videoer fritt, se på USA versjonen av Netflix, se utenlandske TV stasjoner som ellers er sperret når du ikke har VPN.

Hvilken app har TV Norge?

Dplay er en strømmetjeneste med innhold fra 11 av de største norske og internasjonale kanalene. Her finner du programmer fra TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery, TLC, Animal Planet, Discovery Science og ID. Det finnes massevis av gratis innhold, og noe av innholdet krever et abonnement.

Hvordan få se dansk TV i Norge?

Se TV 2 Danmark med RiksTV
 1. Programplass 49.
 2. Underholdning.
 3. HD.
 4. App, Internett.
 5. Krever en dekoder, SMART-boks, tilkoblet internett.
 6. Mux Strømming over internett.
 7. Start programmer forfra.

Hvordan se på norsk TV i utlandet?

Det eneste du må gjøre er å laste ned en VPN-tjeneste og deretter velge en norsk server. Da får du en norsk IP adresse og sider som NRK Nett TV, og TV 2 Sumo vil tro du er i Norge og dermed oppheve geoblokkeringen. Dermed kan begynne å se norsk TV med en gang.

Kan strim brukes i Spania?

Yes, vi kan bli med på tur. Strim fungerer så lenge du befinner deg innenfor EU/EØS. Men, du må være bosatt i Norge og ha et norsk bankkort for å bli kunde.

Hvilken gratis VPN er best?

De beste gratis VPN løsningene
 1. Surfshark – Beste gratis VPN. Informasjon om Surfshark.
 2. ProtonVPN – Eneste gratis VPN med ubegrenset bruk. Informasjon om ProtonVPN.
 3. WindScribe gratis VPN. Informasjon om WindScribe.
 4. TorBrowser gratis VPN. Informasjon om TorBrowser.
 5. Hotspot Shield gratis VPN. Informasjon.

Hvordan se NRK nett tv utenfor Norge?

For å se NRK når du er utenfor Norge er du da nødt til å koble deg til en norsk server. På den måten vil du få en norsk IP adresse, og da vil NRK tro at du befinner deg i Norge når du logger inn på nettsidene deres. Slikt sett vil du kunne se NRK som om du var i Norge. Så løsningen er altså utrolig enkel.

Kan man se på NRK i Sverige?

Det eneste du må gjøre for å få tilgang til NRK TV i alle EØS-land, er å logge inn og bekrefte at du har norsk bostedsadresse. Oppdatert: 13. mars la vi til at NRK TV nå er tilgjengelig på iOS og Apple TV4 og nyere. I 2017 bestemte EU at strømmetjenester skal fungere også utenfor eget land.

Hva må jeg gjøre for å se NRK TV?

Stortinget har gitt en garanti som sier at alle husstander i Norge skal ha tilgang til NRKs TV-kanaler på sin faste adresse. Har du ikke dekning fra det digitale bakkenettet der du bor så kan du ta kontakt med NRKs Publikumsservice. Da får du hjelp til å skaffe deg TV-signalene på annen måte.

Kan man se på TV2 Sumo i utlandet?

TV 2 Play er TV 2 sin strømmetjeneste som lar deg se på alt innholdet vårt både hjemme i stuen og på reise i hele EU og EØS.

Hvor mye koster TV 2 Sumo i måneden?

Ny pris for månedsabonnement er 399 kr i måneden. Årsabonnementet vil koste 3 990 kr. Fordelen med årsabonnement er at du får 12 måneder til prisen av 10 måneder.

Hva koster det å se TV 2?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Eksklusivt innhold. Alle TV 2-kanaler direkte. TV 2s programmer på nett.

Hvordan få norske tv kanaler i Spania?

Svaret er akkurat det samme som over; det er bare å skaffe seg en VPN leverandør, gå inn på Viaplay og se på Viaplay ubegrenset, så fremt du har et abonnoment. Løsningen er altså den samme for alle skandinaviske TV kanaler som du ønsker å se i Spania. Det er bare å skaffe seg en VPN så kan du se alt du ønsker.

Kan man bruke Altibox i Spania?

Gladnyhet: Endelig kan du se på Altibox TV i hele EU. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og trykke «Spill av». God ferie! Ny lovgivning gjør at vi endelig kan åpne de fleste av våre kanaler til kunder som er på reise i Europa.

Leave a Comment