Hvem eier KIWI kjeden?

Kiwi (dagligvarekjede)
En Kiwi-butikk i Danmark
Etablert1979
Eier(e)NorgesGruppen
MorselskapNorgesGruppen
HovedkontorLierstranda

Hvor mange KIWI butikker finnes det i Norge?

Det som startet med én liten butikk i Hokksund i mars 1979, har nå blitt mer enn 690 butikker og 14.000 ansatte. KIWI er historien om et moderne norsk eventyr – der kunden alltid er hovedpersonen.

Hva er Kiwi pluss kunde?

KIWI PLUSS gir deg 15 % bonus på all fersk frukt og grønt, i tillegg til 1 % Trumf-bonus på alle andre varer. KIWI PLUSS er gratis og helt uforpliktende. Er du Trumf-medlem trenger du bare å logge inn med din Trumf-bruker og oppgradere til KIWI PLUSS.

Hvem eier KIWI kjeden? – Related Questions

Har alle KIWI bank i butikk?

BankAxept og bankene i Norge, tilbyr sammen med KIWI og flere av butikkene i NorgesGruppen, en tjeneste som gjør at kunder kan gjøre innskudd og uttak av kontanter i fysiske dagligvarebutikker. Dette betyr at du som bankkunde kan ta ut og sette inn kontanter i alle KIWI-butikker.

Hvordan ta ut penger på Trumf?

Via SMS aktiverer du hele din Trumf-bonus. Send UTTAKMENY til 2155. Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf. Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.

Hvordan overføre KIWI bonus?

Hvis du ønsker å bruke Trumf-bonusen, trykker du på «bruk bonus»-knappen som tar deg videre til trumf.no. Der kan du blant annet velge å overføre bonuspengene til bankkontoen din.

Hvor mye koster Trumf kort?

Det er GRATIS å bli medlem og du sparer enkelt med ditt bankkort.

Hva kan man bruke Trumf-bonus til?

Du bestemmer selv når og hvordan du vil bruke din Trumfbonus! Bruk bonusen som betaling i butikk, la den bli til en reise, doner den til veldedighet eller overfør den til bankkonto og bruk den på det du vil – Ka-ching!

Hvordan virker trumfkort?

Du får tilsendt bonuskort du bruker når du handler for å registrere poengene. Kortet er ikke et betalingskort. Du må derfor betale kontant eller med bank/kredittkort. Registrerer du en bankkonto hos Trumf tjener du poeng når du bruker bankkort, men fremdeles kun i tilknyttede butikker.

Kan man registrere kredittkort på Trumf?

Som hovedregel kan du ikke registrere egne kredittkort for sparing av Trumf-bonus. Du kan imidlertid spare Trumf-bonus med kredittkortene Trumf Visa, Shell MasterCard og St1 MasterCard. Trumf Visa og Shell MasterCard legger seg automatisk på din profil når du får innvilget kortet.

Hva er det beste kredittkortet?

Vi har kåret TF Bank Mastercard til Norges beste kredittkort i 2022. Kortet har svært gode rabatt- og bonusprogrammer. Det inkluderer også flere gratisforsikringer enn hva konkurrentene tilbyr.

Hvordan aktivere trumfkort?

Når du mottar ditt Trumf Visa kredittkort må dette aktiveres første gang du bruker det. Aktivering gjøres ved å fysisk sette kortet med chip i en terminal og taste PIN kode. Du kan også ta i bruk det digitale kortet med en gang du har blitt kunde ved å gå inn i Trumf Visa-appen.

Hvordan verifisere bankkonto?

Hvordan bekrefter jeg et kontonummer? Kontonummeret bekreftes ved hjelp av BankID. Fødselsnummeret ditt fra BankID sendes sammen med kontonummeret til bankenes registre for å verifisere at du er eier av kontoen.

Hvor mye er et Trumf poeng?

Som Trumf-medlem sparer du Trumf-bonus på alt du handler. Vi liker å gjøre det enkelt, så 1 krone i Trumf-bonus er faktisk 1 krone – enklere blir det ikke! Du sparer bonus hos alle partnere tilknyttet Trumf på alt fra dagligvarer, drivstoff og netthandel, til blomster, strøm og apotekvarer.

Hvordan bruke Trumf på Kiwi?

Når du har valgt beløp og butikk, trykker du aktiver. Neste gang du (eller andre du deler Trumf-medlemskap med) skal betale i butikken med et bankkort som er registrert på medlemskapet ditt, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen kan du velge å benytte bonusuttaket som betaling.

Hvilke butikker kan man bruke Trumf?

Mer Trumf-bonus
  • 2 % Trumf-bonus hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigaboks.
  • 4 % Trumf-bonus på Trippel-Trumf Torsdager hos MENY, SPAR, KIWI, Joker, CC-Mat, Nærbutikken, Jacob’s og Gigaboks.
  • 5 % Trumf-bonus hos Talkmore.
  • Økt Trumf-bonus ved kampanjer.

Hvordan bruke Trumf kupong?

For å motta gratiskupong må du være Trumf-medlem. For å se din kupong logger du deg inn på spar.no eller i appen vår med din Trumf-id. Når du har aktivert kupongen vil rabatten trekkes fra i kassen når du handler det aktuell produktet og betaler med et Trumf-registrert bankkort evt skanner Trumf-kortet ditt.

Hvordan overføre Trumf-bonus?

Hvis du ønsker å bruke Trumf-bonusen, trykker du på «bruk bonus»-knappen som tar deg videre til trumf.no. Der kan du blant annet velge å overføre bonuspengene til bankkontoen din.

Hvor lang tid tar det før Trumf-bonus kommer på konto?

Det tar normalt 2-3 dager før kjøpene er registrert i kjøpsoversikten på trumf.no.

Leave a Comment