Hvem eier fiskemannen?

Butikkkjedene Spar, Kiwi, Meny og Joker eies av NorgesGruppen, og står bak merkene First Price og Fiskemannen. I tillegg selges disse merkene også av butikkjeden Bunnpris.

Er det sunt å spise fiskekaker?

– Å spise en porsjon med fiskekaker eller fiskegrateng bidrar faktisk med dagsbehovet til omega-3, sier Aakre. Fiskekaker og fiskepinner inneholdt mest jod. – Konklusjonen er klar: Du kan spise prosesserte fiskeprodukter med god samvittighet, sier forskeren.

Kan fiskekaker varmes i mikro?

Ha en pakke fiskekaker lett tilgjengelig i kjøleskapet – kjempegodt som mellommåltid! (kan spises kalde eller lunkes i mikroen)

Hvem eier fiskemannen? – Related Questions

Hvor er Lofoten fiskekaker laget?

Med hovedkontor på Leknes i Lofoten står de bak en rekke fiskeprodukter. Et av disse produktene er Fiskeriet hjertefiskekaker som du finner i kjøledisken på Rema 1000. Nå er produksjonen av disse fiskekakene flyttet fra Insula Produksjon sin fabrikk i Kongsvinger til Leknes i Lofoten.

Hvilken fisk er fiskekaker?

Mager fisk

Hysen er populær til fiskekaker, men det er også mange andre fiskeslag som også kan brukes. Andre fiskeslag med god bindeevne er lyr, brosme, skjellbrosme, lange, lysing og steinbit.

Hvor lenge holder fiskekaker i kjøleskap?

3. Hvor lenge kan fiskekaker ligge i kjøleskapet? Fiskekaker bør oppbevares i -1 til 4 grader, og holder seg fine i ca. 3 dager etter åpning hvis de oppbevares kjølig.

Hvordan tine fiskekaker raskt?

Bør tines i vann

Den aller beste måten å tine frossen fisk på er å legge den i kaldt til lunket vann, da går det ganske kjapt. Grunnen er at vann leder varme bedre enn luft. Ha fisken i originalemballasjen eller i en tett plastpose, og ta den rett fra fryseren og oppi en bolle eller kum med vann.

Kan fisk tines og fryses igjen?

fisk som har vært frosset kan fryses på nytt etter at den er stekt eller kokt. Tilberedt fisk som har vært frosset og tint, bør derimot ikke fryses på nytt. Ny forskning viser at tining av frossen fisk bør skje raskt og gjerne i kaldt vann for å hindre væsketap (Nofima).

Hvorfor tine i kaldt vann?

Tin maten din raskt

Konklusjon: Den beste måten å tine frossent kjøtt eller fisk er å legge maten i kaldt vann. Matvarene må selvfølgelig ligge innpakket, så ikke vannet trenger inn i maten. Forklaringen er enkel: Vann leder varme bedre enn luft. Og jo raskere mat tines, desto bedre blir den.

Er frossen fisk sunt?

Visste du at fryst fisk er like sunt som fersk fisk? Med fiskepinner, fiskegrateng, ovnsbakt fisk og utallige andre retter å velge mellom er det ingen sak å få til flere fiskemåltider i uken. Fryst fisk er nemlig akkurat like sunt som fersk.

Hvilken fisk bør man ikke spise?

Fisk du skal unngå å spise, er havmus og fjesing. Disse er nemlig giftige. Ta gjerne med en fiskebok for å kunne artsbestemme fisken du får.

Er det bra å spise fisk hver dag?

Verdens Helseorganisasjon, WHO , anbefaler at vi spiser fisk regelmessig (1–2 porsjoner i uken), og at porsjonene ideelt inneholder omega-3-fettsyrer. Dette er fordi omega-3-fettsyrer er essensielle fettsyrer.

Er fisk eller kjøtt sunnest?

Fisk er sunnere enn kjøtt på to måter: Mye mindre av de helseskadelige stoffene og mye av de sunne stoffene: Fisk inneholder heldigvis forsvinnende lite av mettet fett og kolesterol (unntatt fiskelever). Til tross for at kylling er relativt sunt, inneholder kylling mest kolesterol av alle typer kjøtt.

Er det farlig å spise for mye fisk?

Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon. Rådet tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild. Du trenger altså ikke bekymre deg for å ha spist mye fisk!

Leave a Comment