Hva heter kokken i 4-stjerners middag?

I helga stilte kjendiskokk og «4stjerners middag»-profil Ole Martin Alfsen (49) opp til et usedvanlig privat intervju. 2018 har vært et spesielt år for kokken, som i en årrekke har vært å se som ekspertkommentator i den folkekjære TVNorge-serien – der fire kjendiser samles til middag.

Hvor kan jeg se 4-stjerners middag?

Se seks sesonger av 4stjerners middag på Dplay.

Når startet 4-stjerners middag?

4stjerners middag
Sending
Periode10. aug. 2009–d.d.
Teknisk informasjon
Bildeformat16:9

Hva heter kokken i 4-stjerners middag? – Related Questions

Er Eyvind Hellstrøm vært med i 4 stjerners middag?

TVNorge har servert «4stjerners middag», tv-serien der fire kjendiser rullerer på å lage mat for hverandre, mens TV3 har disket opp med mesterkokk Eyvind Hellstrøm og hans kjendisdueller i «Hellstrøm inviterer».

Hvor mange Michelin stjerner har Hellstrøm?

Hellstrøm er aller best kjent for å stå bak restaurant Bagatelle, som i 1986 fikk tildelt sin første stjerne i Michelin-guiden. I 1993 ble den første restauranten i Norge til å motta stjerne nummer to. Hellstrøm har selv opplevd å bli fratatt en stjerne, da Bagatelle i 2008 gikk han fra to til en stjerne.

Har Hellstrøm Michelin?

Eyvind Hellstrøm er en norsk kokk, kokebokforfatter og programleder. Han var i 27 år sjefskokk og medeier ved restaurant Bagatelle i Oslo, som var den første restauranten i Norge til å motta to stjerner i Michelinguiden.

Hvor bor Hellstrøm sin bror?

20.00 på TV 2. Broren til Eyvind, Jan Hellstrøm, produserer whiskey på øya Myken, langt ute i havgapet i Nord-Norge. «Kona mi og jeg fant Myken for 17 år siden. Vi besøkte slekta hennes som bor inne ved Svartisen i Nordland.

Har Eyvind Hellstrøm vunnet Bocuse d Or?

Eyvind Hellstrøm tok 5. plass i Bocuse d’Or i 1989 og vært en flittig dommer i Bocuse d’Or siden 1993. Han har tidligere vært president for Bocuse d’Or Norge og var president for det første Bocuse d’Or Europe i Stavanger i 2008.

Hvordan ble Hellstrøm kjent?

Eyvind Hellstrøm (født 1948) er en norsk kokk og programleder. Han ble først kjent gjennom restauranten Bagatelle, deretter fra tv-programmet Hellstrøm rydder opp. Han har utgitt en rekke kokkebøker.

Hvor bor Hellstrøm?

Eyvind, på sin side, er kjæreste med Anita Rennan og de to bor vegg i vegg på Frogner, med dør mellom leilighetene. Da KK intervjuet Eyvind og Anita i 2020, i forbindelse med lanseringen av deres nye kokebok, fortalte paret åpent om sin kjærlighet.

Hvilken by kommer Hellstrøm fra?

Mesterkokken Eyvind Hellstrøm kommer fra fattige kår.

Hellstrøm vokste opp under trange kår i Moss sammen med moren og hennes bror som reservepappa, mens faren Willy pendlet hjem fra Oslo i helgene hvor han jobbet for å få endene til å møtes.

Hvem eier Restaurant Bagatelle?

Bagatelle
Bagatelles lokaler i Bygdøy allé 3 på Frogner
StedOslo
Etablert1982
Stengt2. september 2014
EierChristen Sveaas

Har Hellstrøm barn?

Eyvind har ikke barn. Anitas sønn Nils er hos henne halve tiden, og den andre halve hos faren, skuespiller og programleder Håvard Lilleheie.

Hvem var Anita Rennan gift med?

Håvard Lilleheie
Anita Rennan / Ektefelle (g. 2008–2014)

Håvard Lilleheie er en norsk skuespiller, programleder og komiker. Han debuterte i programserien U på NRK i 2000 etter å ha jobbet som standupkomiker. Her laget han, sammen med manusforfatter og regissør Magnus Martens, liksomdokumentariske episoder fra sitt eget liv.

Wikipedia

Leave a Comment