Hva er slagordet til Gilde?

Selv om Gilde-navnet har møtt mye motbør på grunnn av e. coli-skandalen, blir merkevarene Gilde og Prior fortsatt de forbrukerne møter i butikken. Selskapet vil bruke slagordet «Naturlig norsk».

Hvor lenge har Gilde eksistert?

Gilde har vært et nasjonalt varemerke siden 1964 og har kjøttprodukter av svin, storfe, lam/sau og reinsdyr, og dekker alle døgnets måltider.

Hvor ligger Gilde?

Hovedkontoret
Telefon95518000
Faks73564800
E-Post[email protected]
Besøksadresse Nortura SA Lørenveien 37 0585 OsloPostadresse NORTURA SA Postboks 360 Økern 0513 Oslo

1 more row

Hva er slagordet til Gilde? – Related Questions

Er Gilde bærekraftig?

Gilde tar FNs klimamål på alvor. Derfor jobber vi aktivt for å nå våre ambisiøse bærekraftmål for 2030. Nortura, som er samvirket som eier Gilde, er landets største kjøttprodusent og har et særskilt ansvar for å kutte i klimagassutslipp. Derfor skal Nortura blant annet redusere utslipp fra transport med 80 %.

Hva het Nortura før?

2006: Gilde-bedriftene fusjonerer med Gilde Norsk Kjøtt. Gilde og Prior fusjonerer til Nortura.

Hvor mange eier Nortura?

Konsernet Nortura SA er et samvirkeforetak som eies av 17 100 egg- og kjøttprodusenter som leverer sine råvarer og er aktive eiere med rettigheter.

Hvorfor velge Nortura?

En av Norturas store fordeler er at det er et enhetlig eierskap fra bonde til butikk – fra råvarer til merkevarer. Det gjør at selv om vi har en lang og komplisert verdikjede er det aldri noen diskusjon om målet, som er å skape best mulig økonomi for eierne.

Hvor mange jobber i Nortura?

Nortura SA er blant Norges største matkonsern og leverandør av merkene Gilde, Prior, Terina, Thulefjord, Joika og Eldhus. Nortura SA er et samvirke, eid av ca 19.000 bønder. Vi er 5500 medarbeidere over hele landet, og omsetter for 22 milliarder.

Når ble Nortura etablert?

2006
Nortura / Grunnlagt

Er Gilde halal?

Halalkjøtt utgjør under 2 prosent av totalproduksjonen til Nortura. Det finnes ikke halalkjøtt i produktene fra Gilde eller Prior.

Hvem kan handle på Nortura?

Konsepter for medlemsbutikkene våre

Eiere med familie (se over) får handle (må vise at de er tilknyttet gården ved å oppgi nummeret til eieren). Tidligere eiere som har avviklet husdyrholdet som var grunnlag for medlemskapet.

Hva produserer Nortura?

Nortura SA

Nortura er bondens eget selskap og et samvirke som eies av 17 100 norske bønder. Vi har som formål å legge til rette for landbruk i hele Norge, slik at det produseres egg og kjøtt i alle landsdeler.

Hvem hacket Nortura?

Hackerangrepet mot Nortura i desember ble gjennomført av russiske hackere, bekrefter selskapet selv. – Vi kjenner mye til metoden og vet mye hvordan de har kommet seg inn og hvordan de har jobbet i systemene våre. Dette kjenner vi igjen fra russiske hackere, sier konsernsjef Kjell Rakkenes til TV 2.

Er Nortura halal?

Nortura tilbyr halal

– Vi produserer halal på samme måte og med samme rutiner som før, uten sertifiseringsavtalen med IRN. Dyrene bedøves og avlives på akkurat samme måte som alle andre dyr som slaktes ved våre anlegg, i tråd med norsk regelverk.

Leave a Comment