Hva er entré på engelsk?

entrance {subst.}

Hva heter flipperspill på engelsk?

Flipperspill (engelsk: Pinball) er en type arkadespill, vanligvis operert med myntpåkast. Formålet er å manipulere en eller flere rullende stålkuler inne på gulvet i en pleksiglassdekket kasse, kalt flippermaskin.

Hva er pasta på engelsk?

paste {subst.} pasta {subst.}

Hva er entré på engelsk? – Related Questions

Hva er parmesan på engelsk?

parmesan {hankjønn}

Parmesan {subst.} parmesan {subst.}

Hva betyr fluffy på engelsk?

Definisjoner av fluffy

1. Covered with fluff. 2. Light; soft; airy.

Hva er Fanny på engelsk?

Fanny er opphavlig engelsk kjæleform for Frances (av Franciska) og for Stephanie. Franciska er kvinnelig variant av Franciskus (og Frank), som har opphav i navnet på folkestammen frankere. Franker betyr mest sannsynlig kastespyd eller dristig. Stephanie er kvinnelig form av Stefan.

Hva er stolleken på engelsk?

Stolleken på andre språk

Engelsk: Musical Chairs («musikkstoler»)

Hva heter egg på engelsk?

egg {flertall}

eggs {fl.}

Hvordan skriver man pizza på engelsk?

pizza {subst.}

Hvilket språk kommer ordet pasta fra?

Spagetti carbonara er en kjent italiensk rett. Ordet pasta kommer fra gresk (πάστα) og betyr deig. På italiensk brukes også ordet om små kaker.

Hvilket land kommer ordet pasta fra?

Ordet pasta kjem frå italiensk og tyder ‘deig’, på italiensk brukar ein òg ordet om små kaker. Produktet blir ofte seld i tørka tilstand, då med eit vassinnhald på om lag 7 %, men kan òg seljast fersk.

Hvordan skrives spagetti på norsk?

Ordet er på italiensk en flertallsform av ordet spaghetto, som igjen er en diminutivsform av spago, som betyr «streng» eller «tråd». Spaghetti betyr dermed «små strenger»/«små tråder». På norsk er ordet tatt i bruk i den opprinnelige formen spaghetti og senere også med den fornorskede skrivemåten spagetti.

Hvem fant opp pasta?

De fleste mathistorikere anslår generelt at pastaens opprinnelse kommer fra middelhavslandene, og mener at det ikke finnes noen sannhet i myten om at Marco Polo introduserte pasta for Italia da han kom tilbake fra Kina i slutten av 1200-tallet.

Er spaghetti fra Italia?

Italiensk pasta kommer i mange kvaliteter.

Hva betyr pasta på latin?

Pasta (fra gresk παστα, «byggrøt» og latin pasta, «deig») er et næringsmiddelprodukt vanligvis laget av en deig av hvete, vann og salt. Et eksempel på dette er spaghetti. På italiensk brukes også ordet om små kaker.

Hva betyr al dente?

Oversatt fra italiensk betyr al dente «for tannen» og betyr at pastaen skal være kokt så lenge at den er myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges.

Hva betyr Linguine?

Linguine (italiensk: «små tunger», flertallsbøyning av Lingua (f.) ) er en type pasta.

Leave a Comment