Hva er billig å kjøpe i Thailand?

Silke- og batikkstoff, skreddersydde plagg, edelstener, gull, sølv og perler, tinnvarer, tresløyd, vesker, briller og linser er noe av det du kan få kjøpt billig i Thailand. Det er flere store shoppingsentre på Phuket, både i sentrum og i Patong.

Hvor mye penger trenger man i Thailand?

Det diskuteres ofte hvor mye penger man trenger for å bo i Thailand. Det finnes nordmenn som klarer seg med 30.000 baht i måneden, men «fasiten» når temaet diskuteres blir gjerne rundt 100.000.

Er det billig i Bangkok?

Prisene på grunnleggende produkter i Bangkok er lavere enn i Norge. Du må betale 1.97 ganger mindre for shopping i Bangkok enn i Norge. Den gjennomsnittlige overnatting kostnader i Bangkok utvalg fra: 174 NOK (624 THB) i herberge til 383 NOK (1,300 THB) i 3-stjerners hotell.

Hva er billig å kjøpe i Thailand? – Related Questions

Når lønner det seg å reise til Thailand?

Høysesong i Thailand er november-mars, og det er også da været er på sitt beste med temperaturer på rundt 30 grader og lite regn. Det er ikke noe i veien for å reise ellers i året og det går fly til Thailand året rundt, men vær oppmerksom på at april-oktober er regntid med korte, kraftige regnskyll.

Hva er en gjennomsnitts årslønn i Thailand?

Thailand er den nest største økonomien i Sørøst-Asia. Og er et populært land i forhold til outsourcing på grunn av gjennomsnittslønnen, som er lavere enn i land som USA og Singapore. Gjennomsnittlig årslønn i Thailand er 1 160 000 THB (Thai Baht) eller 34 782 amerikanske dollar, ifølge valutakursene i august 2021.

Er Bangkok trygt?

Bangkok og andre storbyer er relativt trygge å ferdes i, men som i alle storbyer bør man vise aktsomhet på kvelden og om natten.

Når bør man reise til Bangkok?

Den kjølige tiden: november – februar. Dette er den mest populære perioden for reiser til Thailand. Du trenger ikke være redd for å fryse, selv om thailendere kanskje synes at det er litt kjølig. Temperaturen i den «kjølige» tiden kan nemlig ofte komme opp i 30 grader eller mer.

Hva bør man gjøre i Bangkok?

10 ting å gjøre i Bangkok
 • Dra på en rooftop-bar. Å besøke en bar i 50.
 • Opplev Chatuchak Weekend Market.
 • Besøk Bangkoks vakreste tempel – Wat Arun.
 • Dra til Wat Po og den liggende buddhaen.
 • Ta en båttur på Chao Phraya-elven.
 • Spis fantastisk gatemat.
 • Gå rundt i Bangkoks største park – Lumpini Park.
 • Gå på shopping.

Hvor kan man se et lite stykke Thailand?

Se «Et lite stykke Thailand» på TVNorge i kveld klokken 21.30
 • Et lite stykke Thailand.
 • TVNorge.
 • Dokumentar.
 • Ekteskap.

Er det lov å ta med mat til Thailand?

Tollvesenet opplyser at det ikke kan tas med mat inn i landet med mindre man har en skriftlig godkjenning fra «Food and Drugs Administration». På deres webside står det lite spesifikt, men det går an å ta kontakt direkte for å få godkjenning.

Hvor mye snus kan man ta med til Thailand?

Det er lov å ha med seg 1 liter sprit, 1,5 liter vin, 2 liter øl og en kartong sigaretter (200 stk) eller 250 gram tobakk eller snus.

Hva slags stikkontakt er det i Thailand?

Thailand har 220v 50Hz AC. Dette er støpslene som brukes i Thailand. Den midtre pinnen på støpslet til høyre er jord, og blir ofte klippet eller bøyd bort. Støpselet i midten er det meste vanlige.

Hvordan se TV i Thailand?

Løsningen er å bruke norsk ip-adresse via VPD eller du kan streame IPTV fra en av de etterhvert mange tilbydere. De aller fleste i dag bruker nett-tv og strømmetjenester fra f. eks. NRK, TVSumo, Viaplay eller NHO Nordic.

Er barer åpne i Thailand?

NB – Alkoholservering på barer, diskoteker og karaokebarer åpner ikke før i midten av januar 2022, med unntak av barer og restauranter i turistområdene Bangkok, Krabi, Phangnga, og Phuket som gjenåpnet 1. november.

Hvordan er regntiden i Thailand?

Generelt sett sier man at regntiden i Thailand varer fra juli til oktober. I denne perioden kan man oppleve mer regn og høyere fuktighet enn ellers på året.

Hva bør man unngå å gjøre i Thailand?

Thailand: Dette må du IKKE gjøre
 • Ikke vær høylydt eller brautende.
 • Ikke bli hissig dersom du kommer opp i en situasjon som irriterer deg (en høy restaurantregning, innpåslitne selgere osv.).
 • Ikke tøys med buddhistiske symboler (dvs.
 • Ikke ta bilde av et buddhistisk symbol før du har undersøkt om det er greit.

Er det slanger i Thailand?

Thailand har mange arter av grønne slanger som er giftige, men de er som oftest aktive om natten. De grønne slangene som er aktive om dagen er som regel ufarlige. Den unge mannen er meget aktiv på nettet.

Er det vanlig å gi tips i Thailand?

Driks du gir i turistnæringen i Thailand kommer vanligvis godt med, for lønningene er lave. I en del land i verden står folk med utstrakt hånd hvis du ikke gir driks. Det skjer ikke her. I Thailand er det ikke noe krav å gi driks i noen sammenhenger.

Hva skal man ikke spise i Thailand?

Stort sett kan man trygt spise maten i Thailand, om man unngår rå skalldyr, og (annen) vond mat. Kylling må (som andre steder) være gjennomstekt eller -kokt. Det er ikke farlig å drikke springvannet i Bangkok, men det smaker som i et svømmebasseng.

Leave a Comment