Er Litago uten sukker usunt?

Litago Uten består jo nesten bare av lettmelk, så det er da også omtrent like sunt som vanlig lettmelk. Melk gir mye kalsium, B-vitaminer og proteiner, næringsstoffer som er viktige i et sunt kosthold.

Er det mye sukker i Litago?

Nå kommer Litago® Uten tilsatt sukker med enda mer av den gode sjokoladesmaken. 100 % Litago® og akkurat likego’ som du er vant til!

Litago® Cookie Dough UTEN tilsatt sukker.

energi181 kJ ( 43 kcal)
karbohydrat4,6 g
-hvorav sukkerarter4,5 g
protein3,7 g
salt0,10 g

Hvor mye er det i en Litago?

Litago® Sjokolademelk har en mild og god smak som passer både til de unge og de litt eldre. Lettmelk, 4% sukker, 1% kakao, stabilisator (karragenan), aromaer.

Tine.

Energi251 kJ / 59 kcal
hvorav mettede fettsyrer0,70 g
Karbohydrater8,90 g
hvorav sukkerarter8,70 g
Protein3,60 g

Er Litago uten sukker usunt? – Related Questions

Er Litago norsk?

Litago er eit norsk varemerke for mjølkeprodukt tilpassa barn og unge, marknadsført av TINE. Produktserien inneheld brunost, prim, jogurt og mjølkedrikkar. Serien blei lansert i 1994 med ei godsleg ku som ein viktig del av pakkeutforminga.

Hvor kommer Litago fra?

Tradisjonen tro, besøker storesprettene hvert år TINE fabrikken i Brumunddal. Det var noen spente barn som tok bussen ned til sentrum i dag. Da vi kom til fabrikken ble vi møtt av den kjente TINE-kua ”Litago”. Hun oss om fabrikken, og om de ulike produktene de produserer.

Hvem eier Litago?

Litago er et varemerke for melkeprodukter som markedsføres mot barnesegmentet av TINE.

Hvor gammel er Litago?

Litago® ble lansert i 1994 som et barnekonsept. I årene som fulgte viste det seg at drikkene til Litago® ble hovedsaklig drukket av ungdom, og det var ønskelig å skille sjokolademelken fra barnekonseptet.

Er det laktose i Litago?

Litago Lett Sjokolademelk er smaksatt melk med mindre fett og sukker og passer for de aller fleste som liker sjokolademelk. I tillegg er den laktosefri! Innholdet av laktose er redusert helt ned til < 0,01 g pr. 100 g og skal derfor tåles godt selv for de med laktoseintoleranse.

Hvor mye koster sjokomelk?

Sjokomelk til 20,- fra Rema 1000 | Allematpriser.no.

Hva er Norges beste sjokolademelk?

Q Fersk sjokolademelk er Norges beste sjokolademelk* og er den eneste ferske sjokolademelken på markedet.

Kan man drikke sjokolademelk hver dag?

Et daglig inntak er spesifisert til tre porsjoner, altså 3 om dagen. Sjokolademelk både smaker godt og gir deg påfyll av næringsstoffer kroppen din trenger hver dag. Det finnes varianter med lite eller helt uten tilsatt sukker. Velg gjerne en av disse, så kan du drikke sjokolademelk hver dag!

Er det sunt å drikke sjokolademelk?

Melk er selvsagt sunnere enn sjokolademelk fordi det inneholder mindre sukker, men sjokolademelk inneholder også de samme viktige næringsstoffene som kalsium og jod, noe mange trenger mer av! Etter hvert er det blitt et stort utvalg av sjokolademelk på markedet, og noen er bedre enn andre.

Hvilket melk er sunnest?

Helsedirektoratet anbefaler lette meieriprodukter, derfor bør man velge lettmelk med rundt 0,5 % fett, eller mindre. Kumelk har høyt proteininnhold og inneholder viktige næringsstoffer som kalsium, jod og B12. Sexe: Det er like mye proteiner i lettmelk, som i de med mer fett.

Kan man legge på seg av å drikke melk?

Det er kalorier i all mat vi spiser (utenom vann), og enkelte matvarer inneholder mer kalorier enn andre. Helmelk inneholder mer fett og kalorier enn lettmelk og skummet melk, men det betyr ikke at man blir tjukk av å drikke det, det kommer an på hvor mye man spiser resten av dagen.

Er sjokolademelk uten sukker usunt?

Sjokolademelk behøver ikke være så usunt som mange tror. Det gjelder bare å velge de som inneholder lite sukker, og gjerne også bra med kalsium, jod og protein. Melk og meieriprodukter er vår viktigste kilde til kalsium, og også en viktig kilde til jod som mange får i seg for lite av.

Leave a Comment