Er Funkygine brød sunt?

Funkygine sitt brød har 4 av 4 kaker på “grovhetsskalaen” og 93 % grovhet. Dette er altså et sunt brød. Det er ikke nødvendig å kjøpe et brød med lite karbohydrater, fokuser heller på at brødet skal ha mye fiber.

Hvor får man kjøpt Funkygine brød?

– Nå er «babyen» min endelig ute, dette er utrolig stort, sier treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand alias Funkygine. Fra mandag 16. september er «Funkygine fiberbrød» på plass i brødhylla hos så å si alle landets KIWI, MENY, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Hvor selges Funkygine mat?

PS: Serien er tilgjengelig i de fleste Rema 1000, Coop OBS, Coop Mega og Coop Extra butikker. I utvalgte Spar, Joker, Meny og Bunnpris butikker. I tillegg kan man kjøpe hele pasta og pastasaus serien i alle Sunkost butikker.

Er Funkygine brød sunt? – Related Questions

Er Funkygine Fiberstykker sunt?

Sunt og godt

De har i tillegg en grovhet på 89 %, er nøkkelhullsmerket og rike på proteiner og kostfiber. Et godt, sunt og praktisk produkt, med andre ord. – Det er anbefalt at voksne har et inntak på 25-35 gram kostfibre daglig, og ved å velge disse rundstykkene er du på god vei.

Har Jørgine og brødrene samme får?

Jørgine og brødrene har en pappa som er italiensk men Noah har ikke den samme italienske Pappaen som Emil, Silas og Jørgine men han har en italiensk pappa. Vegard Harm er og med i serien, men det er fordi han er en venn av Jørgine.

Hvor selges Funkygine rundstykker?

  • Camilla sier: februar 2021, kl. 12:55. Så kjekt med nye produkt, gleder meg til å smake Jeg hadde blitt så glad visst du kom med glutenfrie produkter engang.
  • Gry Thomsen sier: februar 2021, kl. 12:56. Rundstykkene blir tilgjengelig i KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

Hvor mye tjener Funkygine i året?

De viser sprik i inntekten til Norges største influencere. Treningsprofil og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) håvet inn litt over 4,2 millioner i 2019. Hun holder seg på det høye nivået og økte i 2020 med 54.000 kroner. Med det lander Funkygine på 4.270.158 inntjente kroner i fjor.

Hvor er pappaen til Jørgine fra?

Jørgine Massa Vasstrand
Født Jørgine Massa Vasstrand 4. juli 1989 (33 år) Ålesund
BeskjeftigelseBlogger, influenser, personlig trener, skribent
EktefelleMorten Sundli (2022–)
NasjonalitetNorge

Hva heter den nye ungen til Funkygine?

Det avslører hun på Instagram mandag ettermiddag. Vasstrand er nå firebarnsmor, da hun fra et tidligere forhold har datteren Filippa og sønnen Sokrates. Med Sundli har hun sønnen Milano, og nå også det nye familiemedlemmet – en liten gutt som har fått det noe uvanlige navnet Indigo Iro.

Hvilket kjønn er babyen til Jørgine?

Den største avsløringen kommer hun likevel med når hun leser opp spørsmål om kjønnet på det kommende barnet. – Det er en til gutt, så Filippa blir eneste jenta, med tre yngre brødre, avslører hun. Se og Hør har ikke lyktes i å komme i kontakt med Jørgine Massa Vasstrand.

Hvor gammel er Indigo Vasstrand?

Jørgine Massa Vasstrand

Barn: Filippa (13), Sokrates (8), Milano (4) og Indigo Iro (10 mnd.)

Hvor gammel er Filippa Vasstrand 2022?

Hvor mange år er Filippa Vasstrand 2022? I februar i år dro influenseren Jørgine Massa Vasstrand (31), kjent som Funkygine, til Rwanda med datteren Filippa (10) og moren Trude (56) for å hilse på fadderbarnet Sentiya (5).

Hvor mye tjener Jørgine Vasstrand i året?

Med en inntekt på 7,8 millioner kroner er det Jørgine Vasstrand, eller Funkygine, som tjente mest i 2021 av de influenserne NRK har undersøkt. Det er opp 3,6 millioner kroner fra 2020.

Hvor gammel er Silas og Emil?

Begge tvillingbrødrene er lykkelige forelsket.

Tvillingene Emil Massa Vasstrand (24) og Silas Massa Vasstrand (24) er kanskje best kjent som lillebrødrene til treningsblogger og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32).

Leave a Comment