Coleslaw oppskrift

Coleslaw er en populær siderett som kan finnes på mange sommergriller, piknik og gryteretter. Den er laget med strimlet kål, gulrøtter, majones, sukker og eddik. Det er en deilig måte å legge til farge og crunch til ethvert måltid.

Coleslaw har sin opprinnelse i Europa, hvor den opprinnelig ble servert som en salat av strimlet kål med vinaigrettedressing. Over tid har oppskriften utviklet seg til å inkludere andre ingredienser som majones og sukker. I dag nytes coleslaw over hele verden i ulike former.

For å lage coleslaw hjemme trenger du følgende ingredienser: 1 kålhode (revet eller skåret i tynne strimler), 2 gulrøtter (revet eller skåret i tynne strimler), 1/2 kopp majones, 2 ss sukker og 2 ss eddik .

Begynn med å forberede grønnsakene til hjertesalaten ved å strimle kålen og rive eller skjære gulrøttene i tynne strimler. Lag så dressingen til hjertesalaten ved å blande majones, sukker og eddik i en bolle og visp til den er jevn.

Bland deretter sammen alle ingrediensene til hjertesalaten i en stor bolle til alt er jevnt fordelt. Sett i kjøleskap i minst en time før servering slik at alle smakene rekker å blande seg sammen. Server kald til favorittrettene dine – det passer utmerket til burgere, pølser eller smørbrød!

Coleslaw er en fin måte å tilføre farge og crunch til ethvert måltid samtidig som den er utrolig enkel å lage! Med bare noen få enkle ingredienser kan du lage denne deilige sideretten som alle vil elske. Pluss at den er allsidig nok til at du kan bytte opp ingrediensene avhengig av smakspreferansene dine eller hva du har for hånden – prøv å tilsette forskjellige urter eller krydder for en ekstra smak!

Avslutningsvis er coleslaw en deilig siderett som er enkel å lage, men full av smak! Den er perfekt til sommergrill, gryteretter eller bare som en hverdagslig siderett til middag – prøv den i dag!

Leave a Comment